ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Dit waren de meest populaire series, artikelen en video’s op de KWO Community in 2019!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het is kerst en nu velen van jullie lekker vrij zijn is dit een mooi moment om terug te blikken op de berg content die we in 2019 voor jullie hebben gemaakt. Benieuwd naar de állerbeste video’s, artikelen en series van 2019? Lees dan snel verder!

Er zijn het afgelopen jaar talloze visavonturen verschenen op de KWO Community!

De állervetste series

Het afgelopen jaar zijn we begonnen met iets nieuws op KWO: de KWO Seriespagina. Deze pagina is speciaal ontworpen om al je favoriete series oneindig te kunnen bingewatchen 😉 Benieuwd welke series het meest populair waren in 2019? Je ziet het hieronder!

3. Pilaar & Hofman

Het knotsgekke duo Michiel Pilaar en Mark Hofman verzorgde ook in 2019 weer voor talloze video’s vol vermaak. Laten we de kosten van de gesloopte spullen maar niet bij elkaar gaan optellen… Bekijk hier alle video’s uit de serie!

Ook in 2019 beleefde Michiel en Mark weer talloze avonturen!

2. Keep Searching – Mark Hofman

Met maar liefst 13 (!) afleveringen is deze videoserie er eentje die je gezien MOET hebben! Mark Hofman reist (veelal in z’n eentje) heel Frankrijk door op zoek naar unieke wateren met grote vissen. Het doel? Een karper vangen van meer dan 30 kilo! Of hem dat lukt check je in de verschillende afleveringen.

Denk je aan grote karpers, dan is het niet vreemd dat de naam van MH boven komt drijven!

1. Pilaar & Ossie on Tour

Wat gebeurt er als je de gezelligste persoon van Nederland met een ADHD visser combineert? Aan het begin hadden we onze twijfels, maar dit gouden duo heeft het tegendeel ruimschoots bewezen. De video’s van Michiel Pilaar en Remy van Os vormde de best bekeken videoserie van 2019! Check de serie hier.

Een gouden duo dat voor onvergetelijk vermaak gezorgd heeft in 2019. Wat zeggen jullie? Daar moeten meer video’s van komen toch?!

Beste video’s

Het afgelopen jaar is er iedere week minimaal één video op de Community verschenen. Benieuwd welke video’s het beste zijn bekeken? Scroll dan snel verder voor de top drie!

3. Undercover in France 2.0 – Mark Hofman en Martin Post

Soms, heel soms, zijn er van die sessies waarbij de puzzelstukjes perfect in elkaar vallen. Natuurlijk speelt geluk een rol, maar eerlijk is eerlijk: Martin Post en onze eigen Mark Hofman weten wel hoe ze een visje moeten vangen. Toch leken beide heren tijdens deze sessie toch écht te beschikken over een gouden p**! Bekijk de video HIER.

Soms vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!

2. Pilaar & Hofman – De Bliksemsessie

Stel je voor: je hebt 2,5 dag de tijd om te vissen, ga je dan naar Frankrijk? NATUURLIJK! Pilaar en Hofman zijn de beroerdste niet 😉 Benieuwd hoe deze bliksemsessie is afgelopen? Bekijk hier de video!

Korte vistijd moet je optimaal benutten! Daar weten Pilaar en Hofman wel raad mee..

1. Pilaar & Hofman – Strijden in Tsjernobyl

Het is de meest bekeken video van 2019: het avontuur van MP en MH in Tsjernobyl! Dat het een bijzondere trip zou worden stond vanaf het prille begin al vast. Het doel: vissen bij een warmwaterlozing van een grote (kern)centrale. Of dat een goed idee is? Natuurlijk! Check de video hier.

Wat een avontuur… Deze video MOET je gezien hebben!

De meestgelezen artikelen

Naast al het videogeweld zijn er ook talloze artikelen verschenen op de Community. Van tips over het verbeteren van je visserij tot aan de gaafste blogs van gerenommeerde vissers: alles kwam voorbij! Benieuwd naar de populairste artikelen van 2019? Check hieronder de top vijf!

5. In je blote lul… Herwin Kwint over fetisjistische karpervissers en meer!

Kun je eigenlijk afkicken van het karpervissen? Herwin Kwint kreeg het voor elkaar! Na zo’n 25 jaar fanatiek op karper te hebben gevist koos hij voor een andere richting, maar niet zonder af en toe een blik te werpen op het karperwereldje… Lees zijn artikel hier nog eens terug.

4. Drie anekdotes waardoor je jouw karperhengels mee gaat nemen op vakantie

Iemand die regelmatig gave artikelen schrijft voor de Community is Pieter van de Werfhorst. Deze rasechte visser weet als geen ander hoe hij zijn gezinsvakantie kan combineren met zijn visserij. In dit artikel deelt hij drie anekdotes waardoor ook jij je hengels NOOIT meer thuis laat!

De zomervakantie combineren met vissen? Het kan echt volgens Pieter!

3. Succesvolle kantjesvisserij: vijf tips en drie gouden regels van Oli Davies!

Denk je aan fotografie in de hengelsport, dan denk je meteen aan de Engelsman Oli Davies. Toch is deze visser niet alleen handig met een camera, ook met een hengel weet hij prima om te gaan! In dit artikel vertelt hij over de gouden regels van zijn succesvolle kantjesvisserij.

Hoewel hij vooral bekend staat om zijn extreem goede fotografie, kan Oli ook goed met zijn hengels overweg!

2. Een hattrick op Orient – Darrell Peck

Nog zo’n ongekend goede visser: Darrell Peck. Maandelijks publiceren we een blog van deze Engelse #legend op de Community en één van zijn vetste blogs van 2019 is zijn hattrick op Orient. Darrell wist namelijk maar liefst DRIE vissen van meer van 50 pond te vangen op een water van meer dan 2500 (!) hectare! Lees de blog hier nog eens terug.

Een hattrick op Lac d’Orient: hoe bizar wil je het hebben!

1. Observeren is leren – Tips om meer karpers te spotten in het voorjaar

Eén van de belangrijkste peilers van de KWO Community is om van iedereen een betere visser te maken. Om die reden publiceren we niet alleen maar grappige, maar ook leerzame artikelen en video’s. Het meestgelezen Community artikel van 2019 is een blog van Joachim Stelma, waarin hij samen met enkele gastschrijvers uitlegt hoe je meer karpers kunt spotten!

Het kan soms behoorlijk lastig zijn om de karpers te vinden, zeker bij dit soort immense wateren! Met de tips van Joachim geef je jouw visserij een flinke BOOST!

Dat waren ze: de meestgelezen artikelen op de KWO Community van 2019! Benieuwd wat we in 2021 voor je in petto hebben? Hieronder geven we je alvast een preview…


Vooruitblik op 2020

Nadat we in 2019 flink gas hebben gegeven, drukken we het gaspedaal voor 2020 dieper in tot het standje Autobahn. Er staan al flink wat video’s op de planning, waaronder een bazig avontuur op Rainbow Lake, een compleet nieuwe Keep Searching videoserie, een nieuwe Pilaar en Hofman serie genaamd ‘De Drie Landen Tour’, Wintervissen in Frankrijk en nog (HEEL) veel meer. Kortom: zorg dat je ook in 2020 bij de KWO Community blijft aangesloten, want dit wil je niet missen!

Ook voor 2020 staan er weer talloze karperavonturen voor jullie klaar!

Voor nu rest ons niets anders dan jullie allemaal een fantastisch, gelukkig en vooral vangstrijk 2020 toe te wensen. Maak er iets moois van!

See you next year!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1