ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mega roadtrip met mijn grote liefde – Beer Keunen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Begin mei stond er voor Beer Keunen weer een nieuwe trip naar het Franse land op de planning. In totaal waren er drie weken vrijgemaakt, dus het vertrouwen op een goede sessie was (zoals altijd) hoog. Tijdens deze trip werd Beer vergezeld door zijn vriendin Renee. Hun avontuur lees je hieronder!


Beer aan het woord: Nadat we 6,5 uur hadden gereden kwamen we aan bij het eerste meer van onze XXL Roadtrip. Na een rondje gelopen te hebben besloten we om op een centrale stek te gaan zitten. Hierdoor konden we hengels in het ondiepe deel en in het diepe deel van het water vissen. Zeker als je voor het eerst op een water vist is het verstandig om zoveel mogelijk verschillende type stekken te bevissen. Hierdoor leer je het water, en vooral het (aas)gedrag van de karpers, zo snel mogelijk kennen.

Na een stukje rijden kwamen Beer en Renee aan bij de eerste bestemming.

‘s Avonds werd er alleen gevoerd want er mocht ‘s nachts niet gevist worden. Een mix van de vertrouwde Citruz en de Scopex Squid bollen werd op verschillende plekken te water gelaten. Tot laat in de avond werden de hengels klaargemaakt zodat we de rigs om 5 uur op hun plek konden gaan leggen.

De afbeelding zegt het al: er werd flink gevoerd! Klik op de afbeelding om meer Insta updates van Beer te zien.

‘s Ochtends was ik al voor de wekker wakker om te kijken of ik al wat vis kon zien draaien, maar het hele water zag er dood uit. “Dan zullen ze wel beneden op het voer zitten”, hoopte ik nog. De lijnen werden uitgevaren en het wachten kon beginnen. Na twee dagen wortel schieten zonder enige piep, besloten we te verkassen. Links van ons waren twee Belgen komen zitten. Zij hadden hetzelfde plan en dezelfde plek in gedachten. Na even overleggen besloten we kop of munt te doen wie mocht bepalen waar die ging zitten. En wat denk je, ik won! Snel werd Renee wakker gemaakt en begonnen we met opruimen en verkassen naar de gewilde stek.

Snel werd alles in de boot geladen en naar de nieuwe stek toe gevaren.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook