Megadeals + toffe winactie bij Global Carp Products op Carp Zwolle!

Favoriet Favoriet
Megadeals + toffe winactie bij Global Carp Products op Carp Zwolle!

Nog een weekje en dan is het zover: Carp Zwolle 2019. Uiteraard is Global Carp Products present en met nóg meer speciale aanbiedingen dan voorgaande jaren! In deze update kijken de mannen van GCP vooruit en vertellen ze wat je zoal op hun stand kunt verwachten.


De mannen van Global Carp Products aan het woord: Dit jaar is GCP aanwezig op Carp Zwolle in  hal 1 stand 106. De stand is ruim en biedt plaats voor een groot aantal Ehmanns bivvies, slaapzakken en meer. Ook nemen we de enorm populaire Ehmanns Rock 1 man en de Ehmanns Prozone SX 1 man bivvies mee zodat je deze eens goed kunt bekijken. Hieronder hebben we een aantal prachtige beursaanbiedingen die je niet mag missen voor jullie op een rijtje gezet, maar EERST gaan we jullie een vette winactie presenteren!

Winactie!

We gaan namelijk een Ehmanns 2 man bivvy  (t.w.v. € 464,90) + Attractive baits aaspakket (t.w.v. € 177,60) weggeven! Meedoen is heel eenvoudig:

Stap 1: LIKE de Facebookpagina’s van Global Carp Products, Attractive Baits én Ehmanns Fishing.
Stap 2: DEEL de actie afbeelding op je eigen tijdlijn!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Rock 1 man bivvy

De Rock 1 man bieden we aan inclusief winterskin, heavy duty grondzeil, bivvy pegs en een stevige opbergtas voor de extreem lage prijs van € 349,90. Dit is een zeer scherpe beursprijs, aangezien je voor deze set normaal gezien ruim €500,00 betaalt.

Hotspot 2 man bivvy

Hotspot 2 man bivvy: een prachtige tent die ook veel gebruikt wordt als ruime 1 man bivvy. Wanneer je in deze tent je bedchair zo ver mogelijk naar achter plaatst, heb je voorin je tent nog volop ruimte voor een stoel, je luggage, voerboot, enz. Een compacte tent, die je ook perfect kunt gebruiken voor meerdaagse sessies bijvoorbeeld.

Hotspot 2 man XL bivvy

Hotspot 2 man XL: de grotere broer van de hotspot 2 man bivvy. In deze tent passen twee (grote) bedchairs die je in de lengte plaatst. In het midden heb je dan nog volop ruimte over.

De Hotspot 2 Man Bivvy wordt veel gebruikt al ruime éénpersoonstent…

…De grotere broer, de XL uitvoering, biedt ruimte aan twee bedchairs.

Hotspot Maxi bivvy en de Prozone SX 2 man XL

Voor als je echt veel ruimte wenst is er de Hotspot Maxi bivvy. Deze bivvy biedt je een zee aan ruime. En dit niet alleen in de lengte en breedte, maar ook in de hoogte.

Bij de Maxi Bivvy hoef je je geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte!

De Pro-Zone SX 2 Man bivvys zijn qua afmetingen en omschrijving bijna identiek aan de Hot Spot SX 2 Man maar heeft als extra het ademende AW20.000 doek dat zorgt voor het parelende effect van waterdruppels, aanzienlijk sneller droogt, minder condensvorming heeft en het regenwater regelrecht afvoert. Het voorpaneel van de Pro-Zone SX 2 Man is tevens volledig uitritsbaar.

De Pro Zone SX 2 man beschermt je zelfs in de meest barre omstandigheden!

Ook voor aas kun je terecht bij Global Carp Products!

Ook voor kwalitatief en attractief aas moet je bij ons zijn. De gehele range boilies, pop-ups, soaks, (method-)mixen en pellets van Attractive Baits is op onze stand verkrijgbaar.  En speciaal voor jullie hebben we enkele zeer scherpe aanbiedingen samengesteld. Waaronder een alleen in Zwolle verkrijgbare special limited edition.

Ook voor aas kun je bij GCP terecht. Jeroen Helfferich vist graag met Attractive Baits.

Als producent van 100% natuurlijk karperaas is Attractive Baits  altijd op zoek naar unieke ingrediënten en samenstellingen. Ze hebben gezocht en gevonden en speciaal voor jullie  een Limited Edition Range samengesteld die alleen te verkrijgen is tijdens Carp Zwolle! Twee unieke soorten boilies die enkel uit unieke bestandsdelen bevatten.

Wil jij dus je seizoen starten met een hoogwaardig, zeer exclusief en toch betaalbaar aas? Kom dan zeker bij ons langs op en pak je voordeel! De limited Edition Range zijn bewezen uiteraard bewezen recepten waarmee al veel mooie vissen zijn gevangen door onze testvissers. Ze zijn verkrijgbaar in 15 en 20 mm voor  een ongelooflijk scherpe prijs. Wees er snel bij want, OP=OP!

Nieuw 2019 Limited Edition Spicy Pistache & Wicked Tuna

0-20kg
25-45kg
50-95kg
100-150kg

Normaal € 5,25/kg
Normaal € 5,10/kg
Normaal € 5,00/kg
Normaal € 4,70/kg

Zwolle Deal   € 5/kg
Zwolle Deal   € 4,50/kg
Zwolle Deal   € 4.25/kg
Zwolle Deal   € 4/kg 

Vis je graag met een chod- of ronnierig? Probeer dan eens de pop-ups van Attractive Baits.


TOPDEALS

Carp Zwolle zou geen Carp Zwolle zijn zonder een aantal topdeals! GCP heeft drie verschillende deals gemaakt die je op de beurs kunt scoren. Check ze hieronder!

TOPDEAL 1 – Ehmanns Rock 1 man bivvy

TOPDEAL 2 – Ehmanns Prozone SX 1 man bundle

TOPDEAL 3 – Attractive Baits Package deals

Pak je voordeel met één van de zorgvuldig samengestelde aaspakketten van Attractive Baits. Er zijn verschillende smaken en je krijgt per pakket maarliefst 20% KORTING

Elk pakket bestaat uit:

  • 5 kilo 20 mm Shelf-live Boilies
  • 5 kilo 15 mm Shelf-live Boilies
  • 1 L Coco Cream  Bait Juice
  • 1 potje Pop-ups High-Visual diameter naar keuze
  • 1 kg Method mix

Asian Spice Package
Coco Cream Package
Krill Squid Package
Red Fish Garlic Package

Normaal € 105
Normaal € 105
Normaal € 100
Normaal € 104

Beursprijs € 85
Beursprijs € 85
Beursprijs € 80
Beursprijs € 85

Tot ziens in Zwolle!

GLOBAL CARP PRODUCTS


Wil je meer weten over de producten van GCP? Check dan de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl