ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Kom naar de eerste KWO in Action Day op zaterdag 14 april 2018!

Favoriet Favoriet
Kom naar de eerste KWO in Action Day op zaterdag 14 april 2018!

Pak je agenda erbij, omcirkel zaterdag 14 april 2018 want voor het eerst organiseert KWO in samenwerking met JRC een echte ‘KWO in Action Day’. Deze dag staat volledig in het teken van leuke en leerzame activiteiten samen met KWO, het JRC team en meer bekende vissers. Probeer de nieuwste JRC producten live aan de waterkant, vraag tips en trucs aan bekende vissers en zorg ervoor dat jij met een shitload nieuwe kennis en inspiratie naar huis gaat waar je komend seizoen van kan profiteren. Lees hierover alles in de onderstaande nieuwsupdate en schrijf je snel in want VOL = VOL en de inschrijvingen gaan hard…….


WAT IS DE ‘KWO in Action Day’?

Zie het als een dag aan de waterkant met de KWO Crew, die dag in, dag uit met vissen bezig zijn. Op deze dag kan je ze het hemd van het lijf vragen en kan je samen met hen aan de slag om je techniek, tactiek en kennis te vergroten! Met ondersteuning van het JRC Team, de JRC producten, Martin Post van Originals, Bas van Klaveren van The Carp Specialist en het team achter de Navigator en Maverick voerboten. Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen en doe mee aan de competities en maak kans op vette prijzen!

Deze dag op de Koperen Plas in Zwolle is helemaal GRATIS maar er zijn slechts 200 exclusieve plekken beschikbaar voor dit evenement. Je krijgt alleen toegang als je bent ingeschreven voor deze dag! Meld je daarom snel aan als je op zaterdag 14 april 2018 wil komen…

Leer hoe jij het beste je lijnen kan uitvaren.


Hoe meld ik mij aan?

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan want VOL = VOL.

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen ook een GRATIS GOODIEBAG t.w.v. ten minste €35,-

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


Wat kan je verwachten op de KWO in Action Day?

Werp Clinics

Op de KWO in Action Day heb je de mogelijkheid om jouw werptechnieken te verbeteren. JRC zorgt voor topmateriaal om lekker te kunnen smijten en de teams van KWO en JRC geven je tips om je werptechniek te verbeteren. Ook is er de mogelijkheid om te werpen met werpbuizen, iets wat altijd lastig blijft 😉

De beste werper van de dag wint een midweek vissen op de Koperen Plas t.w.v. €300,-

Haal de aangegeven targets en maak kans op een midweek vissen op de Koperen Plas t.w.v. €300,-

Boot en voerboot tips & tricks

Naast het werpen is het uitvaren van je rig een belangrijk onderdeel geworden van de karpervisserij, stap in één van de boten en kijk hoe je het beste uitvaart. Maak gebruik van de dieptemeter voor ultieme perfectie en kijk of een electromotor chiller is dan de roeispanen. Vraag de mannen van KWO en JRC om tips en laat ze met je meevaren zodat je precies ziet hoe zij dat doen. Ook kan je met de mannen van de Navigator en Maverick voerboten je lijnen uitvaren en alles leren over het vissen met een voerboot.

Wat is de beste techniek voor het uitvaren?

Rig clinics

Op deze dag zijn Mark Hofman en Luuk Zomerhuis aanwezig om al jou vragen te beantwoorden over rigs. Knoop samen met de mannen rigs en laat ze jouw rigs beoordelen. Natuurlijk kan je de bekende aanwezige vissers ook alles vragen over hun rigs om zo je visserij te verbeteren en de keuzes van die vissers beter te begrijpen. Het gaat je sowieso meer vis opleveren!

Knoop samen met ervaren vissers je rigs.

LIVE vissen met KWO

Onder andere Michiel Pilaar zal alles uit de kast trekken om de deelnemers van de KWO in Action Day een onvergetelijke dag te bezorgen. Michiel zal er namelijk alles aan doen om live een vis te vangen tijdens deze dag. Stel Michiel en andere KWO’ers diverse vragen over hun aanpak en doe er je voordeel mee in je eigen visserij! Ook Martin Post, Peter Vlasveld, Mike Thille, Bas van Klaveren en Bart Voeten zullen live vissen op deze dag.

Michiel zal alles uit de kast trekken om een visje te strikken.

Aas tips

De ervaren visser Martin Post van Originals kan je al je vragen over aas beantwoorden. Hij zal zelf live vissen en uiteraard zullen hij en zijn team graag met jou in gesprek willen over jou aaskeuzes, voertactieken en plannen voor het nieuwe seizoen.

Originals voorman Martin Post met een mooie schub die viel voor een aasje uit de Krill Caramel range.

Tips voor betaalwateren

Niemand minder dan Bas van Klaveren, eigenaar van The Carp Specialist zal ook aanwezig zijn tijdens de KWO in Action Day. Bas zal live zijn visserij tonen en de beste tips & tricks voor betaalwateren aan je voorleggen.

Stel aan Bas van Klaveren alle vragen over diverse betaalwateren in binnen- en buitenland!

Videotips van Davey Gans & Mike Thille

Het duo van 2018, Davey Gans & Mike Thille zullen ook diverse tips strooien op 14 April. Zo kan je je eigen camera meenemen naar de Koperen Plas en Davey zal je hiervoor de beste tips geven. Mike zal op de stek gaan vissen en vertellen hoe hij is gestart met het filmen van zijn sessies.

Neem je kladblok maar mee, Davey & Mike zullen zich niet inhouden 😉

Zet de snelste tijd neer met de Barrow Run

Naast alle leerzame activiteiten hebben we ook een stukje plezier ingebouwd. Durf jij het aan om met een volgepakte barrow de snelste tijd neer te zetten en er vandoor te gaan met een mooie prijs?

Zet de snelste tijd neer in de JRC Barrow Run en win vette prijzen van JRC!


Komende weken zullen we nog meer informatie bekend maken over het programma van deze Action day en de aanwezige bekende karpervissers!

Ben jij al helemaal overtuigd en heb je zin om aan de KWO in Action Day 2018 te deelnemen? Schrijf je dan nu in. Er zijn 300 plekken beschikbaar. Dus wacht niet te lang want VOL = VOL.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Hopelijk tot daar! Wij kunnen in ieder geval niet wachten! 😉

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl