Word KWO member

Member in the Spotlight – Justin Hulswit

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Wij van de KWO redactie houden onze members goed in de gaten! We willen graag alles weten over jullie visserij en hoe wij daar op in kunnen spelen met onze content. Inmiddels weten wij dat, zonder ook maar iemand tekort te doen, er af en toe wel eens een KWO Member uitspringt door een bijzonder verhaal of een bijzondere serie vissen. Met die members gaan we graag in gesprek! 

Onlangs viel mijn (Mathijs red.) oog op KWO Community Member Justin Hulswit. Na hem een tijdje langs de zijlijn gevolgd te hebben, vond ik het hoog tijd worden om hem eens aan de tand te voelen! In dit tweeluik is er uitgebreid aandacht voor zijn visserij en fotografie. Maar ook de twee video’s zijn het bekijken meer dan waard!


HET BEGIN

Justin is 28 jaar oud en hij is erin geslaagd om een hobby in een hobby te verwerken. Hij vist nog niet eens zo gek lang, want na een korte, jeugdige leerschool belandden de hengels al snel weer in de kast. Totdat het in 2012 weer begon te kriebelen! Hij ging weer lekker op pad met een hengeltje in de hand achter de snoeken aan. In eerste instantie was dat puur vanwege geldgebrek. De eerste stap richting het snoeken was voor Justin makkelijker dan beginnen met een karperuitrusting. Echter, de drang naar het karperen overwon de snoekvisserij al snel.

" Hij vist nog niet eens zo gek lang, want na een korte, jeugdige leerschool belandden de hengels al snel weer in de kast. "

FOTOGRAFIE

Met de visserij op karper begon hij zich ook al vrij snel te verdiepen in fotografie. Vroeger (in 2013 😉 ) waren de telefooncamera’s nog niet zo indrukwekkend en dus besloot hij zijn eerste spiegelreflex te kopen. Zijn eerste camera was een Canon 400D met een standaard 18-55 kitlens. Het begin was er, maar zoals bij iedere hobby kwam Justin er al snel achter dat hij toch ook wel graag een zogenaamde pancakelens, wilde hebben. Deze lens is perfect voor scherpte-diepte fotografie. (Weet je wel, voor die wazige achtergrond 😉 )

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook