Membership info

KWO Member worden

Klik hier om de meeste gestelde vragen over het KWO Community Membership te lezen.

Je kunt nu KWO Member worden. Krijg toegang tot exclusieve artikelen en video’s en profiteer met je KWO membership van diverse voordelen.

Check hier alle voordelen en word direct KWO Member

KWO Membership omzetten naar een jaarmembership?

Ben je tevreden met het KWO Membership en wil je gebruik maken van het voordeligere KWO Jaarmembership? Dat kan!

Stap 1: Log in met je KWO Account en sluit een nieuw jaarmembership af. Je kan gewoon met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord nog een KWO Membership afsluiten.

Stap 2: Mail Zlatan op memberships@karperwereld.nl dat je een nieuw KWO Membership voor een jaar hebt afgesloten dan zorgt hij ervoor dat hij je oude maandelijkse Membership stop zet.

Je rekeningnummer voor de automatisch incasso wijzigen?

Stap 1: Log in met je KWO Account en sluit een nieuw membership af met je nieuwe rekeningnummer. Je kan gewoon met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord nog een KWO Membership afsluiten.

Stap 2: Mail Zlatan op memberships@karperwereld.nl dat je een nieuw KWO Membership hebt afgesloten dan zorgt hij ervoor dat hij je oude Membership stop zet.


Membership opzeggen?

We kunnen het niet geloven 🙂 Maar goed, als je echt onze KWO Community wil verlaten dan lees je op deze pagina hoe je dit kan organiseren. We zijn erg benieuwd naar de reden waarom je wil opzeggen. We willen namelijk continu onze Community verbeteren. Mail ons daarom gerust je feedback!

Als je je membership wilt opzeggen kan dat op de volgende manieren:

Per post

1.) Stuur een brief met daarin je NAW gegevens, je gebruikersnaam en e-mail adres gekoppeld aan het KWO Membership naar:

Carp Media B.V. (KWO)
t.a.v. afdeling Memberships
Ambachtsweg 46
3542 DH Utrecht
Nederland

Per e-mail

Het is ook mogelijk je KWO Membership op te zeggen door ons een e-mail te sturen naar memberships@karperwereld.nl met daarin:

  • je e-mailadres, voor- en achternaam en gebruikersnaam voor de KWO Community.

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de bevestiging dat wij je opzegging hebben ontvangen. Daarin staat ook de verwerkingsdatum van de opzegging.

Meer vragen of opmerkingen, mail naar memberships@karperwereld.nl.

*Indien je tijdelijk geen toegang hebt tot je KWO Community account vanwege een mislukte incasso zal de tijd dat de blokkering heeft geduurd tot het moment van succesvol betalen niet worden gecompenseerd.