Word KWO member

Mijn passie: XXL wateren in Frankrijk – Younes Gonzalez

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Eén van de meest fanatieke Franse grootwater vissers die we kennen is toch wel Younes Gonzalez. Deze man weet niet alleen bazige avonturen te beleven, hij weet ze ook bazig vast te leggen! In dit artikel vertelt hij hoe zijn nomadische vissersleven is ontstaan.

Younes weet zijn nomadische avonturen als geen ander vast te leggen!

Younes aan het woord: Jaren geleden, na veelvuldig vissen op relatief simpele wateren, begon de behoefte naar een nieuwe uitdaging steeds meer te knagen. Ik stelde mezelf de vraag: “Moet ik op deze manier doorgaan en het risico lopen om mijn plezier te verminderen, of moet ik mijn doelen en mijn aanpak opnieuw onder de loep nemen?” Ik besloot om mezelf te richten op het najagen van grote vissen op XXL wateren!

Het begon steeds meer te knagen: tijd voor een nieuwe uitdaging!

Ik besloot om mezelf te richten op het najagen van grote vissen op XXL wateren!

Oog houden voor de balans

Tijd is het ding dat voornamelijk ontbreekt. Er zijn een hoop dingen die je niet zomaar kunt verwaarlozen. Denk aan het gezinsleven, werk, vrienden en ga zo maar door. Al deze dingen zijn normaal gesproken de prioriteiten van een mens. Het beheersen van de balans tussen deze prioriteiten en het vissen is niet altijd gemakkelijk. Vissen is immers behoorlijk boeiend en zelfs verslavend.

De juiste balans vinden tussen het vissen en het gezinsleven valt niet mee.

Ik heb zelf het geluk dat ik getrouwd ben met de dochter van een visser. Mijn vrouw is dus van jongs af aan al verbonden aan onze passie. Zelf probeer ik het verlangen naar avontuur en het buitenleven ook aan mijn kinderen door te geven.

Younes doet zijn uiterste best om zijn passie over te brengen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook