ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mind. Set. Go.

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Davey G. is één van onze schrijvers waarbij de emoties omtrent het karpervissen soms hoog oplopen. In dit stuk neemt hij ons mee naar een periode uit zijn leven waarin het vissen alles dicteerde. Soms moest hij (tegen beter weten in) achter onze beschubte vrienden aan. Soms zelfs ten koste van veel meer dan hem het eigenlijk waard was. Lees deze kenmerkende ‘levenschets’ van een mega fanatieke jager.


Mind. Set. Go. 

Het is het sfeertje. Het is de tijd. Het is het eindeloze heerlijke vertoeven. Het is het spelletje. De puzzel. De wirwar van situaties die zich continu opstapelen en altijd eindigen in een ware climax. De wirwar, waar meestal geen touw aan vast te knopen valt. Ondanks dat je toch wel superveel knoopt en in de knoop zit met de opéénstapelende situaties. Waar je weer geen weet van hebt…

Het is het dansen van de top. Het is de topper. Het is de topping, de kers op de cake. Nooit eerder at ik een cake en een kers tegelijk. Het is wat je wilt. Maar dat weet je niet precies.

Het is karpervissen.

PUR SANG.

Het is het dansen van de top. Het is de topper.

Je weet het niet. Je weet eigenlijk niet waarom je doet wat je doet om aan je portie gouden schubben te komen. Maar je doet het en ik denk dat ik weet waarom. Althans, ik denk dat ik weet waarom ik het doe/deed. Op het moment doe ik het een stuk minder, terwijl ik het nu meer nodig heb dan ooit tevoren. Het leven als startende ondernemer is gevuld met to-do lijsten. Met niet altijd productieve lange meetings. Gevuld met lange dagen, weinig slaap en nachten doorhalen. Gevuld met geluk, dat ook. Dat het meest.

Het leven als startende ondernemer is gevuld met to-do lijsten.

Het net is echter niet gevuld. Geeneens nat. Laat staan uitgeklapt.

Daarom blik ik in dit verhaal terug naar de tijd dat ik het wél deed. En fanatiek ook! Zo fanatiek dat ik waanideeën kreeg, zo fanatiek dat ik mijn stek aanschouwde als een woonkamer. Zo fanatiek, zo gedreven, zo gemotiveerd dat ik mijn complete sociale leven opzij schoof. Alsof het niks was. Alsof ik het niet nodig had en een gestructureerd gelukkig leven kon leiden als fanatieke karpervisser. Die zijn leven opofferde om een karpervisser te zijn.

Uit de tijd dat de waterkant…

…mijn woonkamer was.

Het kan bij mij nooit normaal. Het is het één of het ander. Geen balans, geen middenweg. Volgas pik. Hoppa!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook