ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mis het niet: de Fish ‘N Tutti herfstdeal van BFP Baits!

Favoriet Favoriet
Mis het niet: de Fish ‘N Tutti herfstdeal van BFP Baits!

Inmiddels is het een jaarlijks terugkerend fenomeen bij de mannen van BFP Baits: de herfstdeal! Ook dit jaar kun je de Fish ‘N Tutti weer extra voordelig bestellen om jouw najaar tot een succes te maken. Benieuwd hoe de deal er precies uit ziet? Lees dan snel verder!


BFP Baits aan het woord: Dat de herfst eraan komt voelen we allemaal, dat heeft geen verdere toelichting meer nodig! De frisse ochtenden en het verkleuren van de natuur brengt voor elke karpervissers de nodige kriebels met zich mee. Binnen onze klantenkring wordt de herfstdeal voorzichtig aan een traditie: voor velen start het najaar seizoen pas écht bij het verschijnen van dit op de herfst gerichte aaspakket!

Duits teamlid Julian ving recent deze brute schub op de Fish ’N Tutti!

Fish ’n Tutti

Bas van den Broek vertelt: Instant is er uiteraard altijd een vis te vangen, maar juist in deze tijd van het jaar kan het flink lonen om tijd te stoppen in je voorbereiding. Aas met een hoog vismeel percentage helpt hier bij. De vis zoekt in deze tijd van het jaar immers meer naar voedsel dan in de zomer. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar: er moet immers een ‘wintervacht’ worden aangelegd. Vetten en eiwitten helpen de karpers hierbij, en laat het ingrediënt vismeel daar nou nét bomvol mee zitten!

De Fish ‘N Tutti is enorm geschikt voor de najaarsperiode!

De Fish ’N Tutti is een bol met een ongekend hoge voedingswaarde. Met 35% predigested vismeel (oplosbare vismeel) is de Fish ’n Tutti een zéér goede aas keuze voor deze periode! Zoals ik hierboven al vertelde bevat vismeel immers een hoop vetten en eiwitten. Daarnaast bevat de Fish ’N Tutti een sterke flavour op alcohol basis. Deze flavour wasemt ongeacht de watertemperatuur altijd uit. Alcohol stolt namelijk niet. Een dalende watertemperatuur heeft zodoende geen invloed op de werking van de bol.

Een dalende watertemperatuur heeft geen invloed op de werking van deze bol!

Daarnaast is deze bol zéér goed verteerbaar. Het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat de onthaakmat volledig onder de Fish ’N Tutti ligt na een gevangen vis! Al met al is deze vismeel bol met een zoet vleugje een absolute killer in de herfstperiode.

Dit soort taferelen zijn eerder regel dan uitzondering met de Fish ‘N Tutti!

In de praktijk

Met een korte theoretische uitleg over de Fish ’N Tutti kunnen we het nu in de praktijk toe gaan passen. Jouw najaarsaanpak met de Fish ’N Tutti werkt het beste met een voerperiode vanaf twee dagen tot zolang je zelf maar wil. Deze bol zal zijn werking niet verliezen! 😉 De Fish ’N Tutti heeft ook bijpassende producten zoals Pop Ups, Soakers en Ghost Juice.

Wil je dit najaar een strakke voercampagne opzetten? Dan is de Fish ‘N Tutti perfect voor jou!

De Fish ’N Tutti herfstdeal is tegen een zéér scherpe prijs verkrijgbaar in:

  • 10 kilo   59.90,- euro   (€5,99 per kilo)
  • 25 kilo  143.75,- euro  (€5,75 per kilo)
  • 50 kilo  274.50,- euro  (€5,49 per kilo)

Meteen bestellen? Klik dan op de button hieronder!

BFP Baits levert het pakket in 15/20/25 mm. Een mix is mogelijk, maar alles in één diameter uiteraard ook. De keuze is aan jou!

Video

Kort geleden hebben we een ook korte video geschoten omtrent de herfstdeal, bekijk ‘m hieronder!

Succes de komende maanden met de Fish ’n Tutti!

Bas van den Broek

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl