ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mis het niet: de Hareco Carp Show op zaterdag 18 januari!

Favoriet Favoriet
Mis het niet: de Hareco Carp Show op zaterdag 18 januari!

De bekende hengelsportzaak Hareco in Sliedrecht gaat aankomende zaterdag (18 januari) een fantastisch evenement organiseren: Hareco’s Carp Show! Bij deze Carp Show zullen een flink aantal bekende vissers aanwezig zijn en worden de nieuwe collecties van 2020 als eerste getoond. Wat je nog meer kunt beleven lees je hieronder!


De winkel

Jullie zullen ongetwijfeld al eens van Hareco Hengelsport hebben gehoord. Deze karperzaak verhuisde in het voorjaar van 2017 naar een pand dat maar liefst elf keer groter was dan het vorige pand. Op Blankenstraat 4 in Sliedrecht kijk je je ogen uit bij maar liefst 2.100 vierkante meter karpergeweld!

De keuze is reuze! Uiteraard kun je alle stretchers even proberen 😉

Stretchers, tenten, voerboten, hengels en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het bij de mannen in Sliedrecht!

Voor al je karpergear ben je bij Hareco aan het goede adres!

Hareco’s Carp Show

Om het jaar goed te beginnen organiseert Hareco op zaterdag 18 januari de Carp Show. Na het succes van vorig jaar is dit evenement nu nog groter en staat het volledig in het teken van karpervissen! Benieuwd waarom jij langs zou moeten komen? Lees dan snel verder!

Zet vast in je agenda: zaterdag 18 JanuariHareco Carp Show 2020Share & Like voor een Gratis Nash Titan Hide XL

Gepostet von Hareco Hengelsport am Mittwoch, 25. Dezember 2019

Bekende nationale én internationale karpervissers

Een flinke berg grote namen uit de karperwereld zijn aanwezig. Wat dacht je van Alan Blair, Frank Warwick, John Cayers & Carlo Carpels, Dave Levy & Dan Hawkes, Ed Skillz, Piet Vogel, Alijn Danau, Michiel Pilaar, Martin Locke, Koen Koops, Ivan de Ridder, Remon & Anouk de Zeeuw, Erik Hurxkens, Mathijs Lourens én Jeffrey van Osch!

Like Deel en Tag een vriend voor een Prijzenpakket van ……………€ 4000,- Hareco Carp Show 18 Januari 2020

Gepostet von Hareco Hengelsport am Montag, 6. Januar 2020
Ook KWO’s eigen Michiel Pilaar is aanwezig bij de Carp Show!

Uiteraard zijn al deze vissers in voor een praatje, dus vraag ze gerust het hemd van hun lijf!

Tussen het ouwehoeren met de vissers door scoor je natuurlijk alvast je aas voor het komende visseizoen!

Een exclusief kijkje naar de nieuwe collecties van 2020

Op de Carp Show check je als allereerste de nieuwste items en collecties voor het nieuwe jaar. Een primeur in Nederland! Ben jij benieuwd wat er komend jaar allemaal in de karperwereld gaat verschijnen? Zorg dan dat je op 18 januari een bezoekje brengt bij de mannen in Sliedrecht!

Benieuwd wat er dit jaar nieuw in de winkel is te zien? Zorg dan dat je er de 18e bij bent!

Winacties

Op de Facebookpagina van Hareco loopt momenteel al een gave winactie voor de Carp Show. Je kunt namelijk een Ridgemonkey Vault C-Smart powerbank winnen, ter waarde van maar liefst €249,99! Klik HIER om naar het bericht te surfen en mee te doen met de winactie.

Alle info op een rijtje

Nog even samenvattend: dit is waarom je op 18 januari een bezoekje moet brengen aan Sliedrecht:

  • Enorm veel bekende vissers die je het hemd van hun lijf kunt vragen
  • De nieuwe collecties van 2020 zijn voor het eerst te bekijken
  • Er is gratis eten en drinken
  • Spetterende aanbiedingen en extra korting op je aankopen
  • Gratis parkeren

Dat zijn maar liefst vijf HELE goede redenen om Blankenstraat 4 in Sliedrecht alvast in je navigatie te zetten voor zaterdag 18 januari! Tot dan!

Team Hareco Hengelsport


Meer weten over de Hareco Carp Show en over de winkel zelf? Bezoek dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl