ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mis het niet: de Hengelsport- en Botenbeurs 2019 gaat over een paar dagen van start!

Favoriet Favoriet
Mis het niet: de Hengelsport- en Botenbeurs 2019 gaat over een paar dagen van start!

Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening van de Hengelsport- en Botenbeurs vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur.

Een groot waterbassin is aanwezig voor de talloze demonstraties!

Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal, samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!


De organisatie aan het woord: De plattegrond voor de beurs staat online! Hierop kun je zien welke bedrijven, winkeliers, groothandels, reisbureaus, visgidsen, goede doelen, verenigingen en andere instellingen op de beurs staan. Voor het eerst is er dit jaar een grootwaterbassin met demonstraties van bellyboten en kajaks, met medewerking van Hobie, Floatmaster, OMG, JNLL en Float Plus BV. Het is zelfs mogelijk om een bellyboot of kajak uit te proberen!

Voor het eerst zijn er ook demonstraties met kajaks!

Het programma aan lezingen en presentaties is volledig gevuld, dus je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs! Bekijk hier het volledige programma.

Best New Product

Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten voor diverse vismethoden, die door de exposanten op de beurs worden getoond. De nieuwe producten liggen ook overzichtelijk uitgestald op stand nummer 108, naast de stand van Beet/Karper/Publishing House & Facilities BV, de organisatoren van deze bijzondere competitie. De leveranciers van producten met de meeste stemmen zijn zondag op de beurs te bewonderen!

Ook dit jaar zal er een prijsuitreiking zijn voor de Best New Product!

Van vaste hengel tot vliegenhengel

Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. De viscoaches van Sportvisserij Nederland helpen de jeugd op weg met het maken van de eerste tuigjes en onderlijnen. Op het Karperplein kun je als karpervisser nieuwe producten bekijken en je kunt vragen stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars en andere roofvisserij? Ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein, met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet en greet met bekende roofviscracks!

Een bellyboat uitproberen? Ook dat kan dit jaar op de beurs!

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je op de werpbaan van de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert.

De populaire Vaste Stokkenshow mag natuurlijk niet ontbreken!

Overzicht van de beurs

Hieronder vind je alle feiten van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • Boek online met 25% korting en maak tevens kans op een visreis!
  • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs- en botenbeurs van Europa
  • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
  • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

De organisatie

Zorg dat je erbij bent!

Meer weten van de beurs? Bekijk dan de website van de Hengelsport- en Botenbeurs en die van Carpsquare. Vergeet ook niet om beide Facebookpagina’s te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Linkjes: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl