ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Mis het niet: de hengelsport- en botenbeurs van 2019!

Favoriet Favoriet
Mis het niet: de hengelsport- en botenbeurs van 2019!

Jij hebt ‘m toch ook al in je agenda staan? Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december beleef je dé beurs voor de roof-, karper- en zeevisser in de Jaarbeurs in Utrecht. In dit artikel lichten we alvast een tipje van de sluier op!


Early Bird Deal

De organisatie aan het woord: Wegens succes is onze Early Bird Deal verlengd. Je hebt nog t/m dinsdag 12 november de kans om je tickets voor de Hengelsport- en Botenbeurs te kopen voor €9,95,- excl €1,- servicekosten. Bestel hier je ticket.

Profiteer nu van de Early Bird Deal!

Beursimpressie

Een eerste indruk krijgen van wat je kunt verwachten? Check dan deze video!


Extra vangkracht

Prorex, het roofvisprogramma van Daiwa, kent naast nieuwe introducties in hengels ook weer nieuwe kunstaasjes. Dit jaar introduceert Daiwa de Prorex Craw in twee maten. 9,5 en 12,5 centimeter en in zes succesvolle kleuren. De Craws worden geleverd in hersluitbare zakjes waaraan garnalenmeel is toegevoegd.

We zijn er weer, maar dit keer groter, actiever én met een demotank!

Predox, het roofvismerk van groothandel Albatros Hengelsport, brengt een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de nieuwe Comet Flies, de Predox Dropshot kits en de Predox Noisy Billys. Albatros Hengelsport zal verder aanwezig zijn met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe exclusieve kleuren. “De betere roofvisser kent ons al, maar mocht dit niet het geval zijn dan is een bezoek aan de stand van Weebass en het Predator Team ‘de Weebasstards’ zeker de moeite waard! We zijn er weer, dit keer groter, actiever en met een demotank. De topper voor 2019/2020 is met zekerheid de Weebass range aan softbaits.”

Voor de roofvisser is er voldoende te beleven op de HSB 2019!

Natuurlijke imitaties

TwinLures Zwitserland produceert levensechte, unieke hardbaits op basis van natuurlijke prooivissen. De range bestaat op dit moment uit diverse formaten pluggen, crankbaits en stickbaits, die blankvoorns, ruisvoorns en houtingen imiteren. Het kunstaas van TwinLures Zwitserland is inmiddels te koop in geheel Europa.

Dit kunstaas is haast niet van echt te onderscheiden!

Ook voor de roofvissers heeft Cordes Travel visreizen weer van alles te bieden, in het programma snoekvissen in Ierland en Zweden, waar het gaat om de aantallen snoek en snoekbaars, prima visboten, mooie rustige visgebieden en een prachtige natuur. Voor die vissers die wat groters zoeken bieden we steurvissen in Canada aan en daar geven we echt steurgarantie!

Boek nu je reis bij Cordes travel, inclusief steurgarantie!

Felle actie

De Rapture Pro Evoque uit het assortiment van Arca is een crankbait met een combinatie van een smal, compact lichaam en een relatief grote zwemlip. Deze combinatie zorgt voor een agressieve actie met plotse bewegingen. Deze 50 milimeter lange en 8,2 gram zware plug is het meest geschikt voor wanneer je de aanbeten wat dieper moet uitlokken.

De Rapture Pro Evoque zorgt voor felle actie!

Over de Vapor hengels van Zebco – Quantum zijn niet alleen de Amerikaanse sportvissers uiterst enthousiast, dit door de uiterst fraaie afwerking, de tijdloze aanblik en de topkwaliteit prestaties. Alle Vapor hengelblanks zijn vervaardigd uit extreem licht HSX60 Toray-grafiet en zijn uitgevoerd met premium kurken handgrepen, Kigan®-aluminiumoxyde geleideogen en reelhouders in ACS-stijl.

Aan gave hengels geen gebrek op de beurs! Probeer ze nu zelf.

RCG Carp Gear – Een kijkje in het assortiment!

Onder leiding van founder Bram Buermans en zijn vrouw Ellen, gaan wij, naast Raptor, verder met het ontwikkelen van vismaterialen onder het merk RCG Carp Gear. Sinds de start begin 2018 zijn continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Van stretchers tot tenten en van schepnetten tot banksticks: het assortiment van RCG Gear is gigantisch!

Zo zijn ondertussen onder andere verkrijgbaar: tenten en oval, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthaakmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s.

Zelfs li-ion accu’s behoren tot het assortiment van RCG Gear!

Sinds 2013 is Franse Karpers gespecialiseerd in viswateren in Frankrijk, denk hierbij aan visstekken met en zonder accommodatie. De accommodaties variëren van een stacaravan tot een compleet ingericht huis, waarvan sommige met een zwembad. Wateren kunnen ook exclusief afgehuurd worden door een gezelschap.

Franse Karpers is gespecialiseerd in viswateren in Frankrijk!

Zoals elk jaar zullen er op de stand van Fish Carving vele levensechte houtsnijwerken van diverse sportvissen te zien zijn. Dit jaar zal het opvallen dat er veel karpers tentoongesteld worden, met één absoluut hoogtepunt, een realistisch pronkstuk: het onlangs gevangen wereldrecord karper! Deze vis is in 2018 in Hongarije gevangen en weegt maar liefst 51,2 kilo, heeft een hoogte van 51 centimeter en een heuse lengte van 111 centimeter!

Diverse (karper)kunstwerken zijn op de hengelsport- en botenbeurs te vinden.

Zeevisprogramma uitgebreid

In het Daiwa zeevisprogramma is voor 2020 veel nieuws te vinden. In deze range tref je zware spinhengels om tropische giganten achter de schubben te zitten, maar ook een uitgebalanceerde range boothengels voor de vissoorten die in Scandinavië gevangen worden. Bij de werpmolenrange vind je dit jaar een nieuwe Crosscast strandmolen, welke is voorzien van de legendarische verre worp spoelen welke door Daiwa populair geworden zijn.

In het zeevisprogramma van Daiwa is voor 2020 veel nieuws te vinden!

De wateren rond Gran Canaria wemelen van de grote vissen en je hebt alle kans om blauwe marlijn, witte marlijn, dorado, wahoo, plus diverse haaien- en roggensoorten te landen. De bemanning van de boot van Cal Rei Charters is professioneel en vriendelijk, een dag op het water staat garant voor veel plezier en het gebruik van een topklasse uitrusting.

Dit is nog eens een gave visvakantie!

Overzicht van de beurs

Hieronder vind je alle feiten van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Boek online met 25% korting en maak tevens kans op een visreis!
 • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • Grootste hengelsportbeurs- en botenbeurs van Europa
 • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
 • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
 • Instagram: @hengelsportbeurs
 • Tickets: Klik op de button hieronder om tickets te bestellen:

Hopelijk zien we je daar!

De organisatie


Meer weten van de beurs? Bekijk dan de website van de Hengelsport- en Botenbeurs en die van Carpsquare. Vergeet ook niet om beide Facebookpagina’s te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Linkjes: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl