Word KWO member

Missie in eigen land (met mijn dochter) – Danny de Kruyff

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In dit artikel vertelt Danny de Kruyff over een geslaagde missie op een lokaal water. Na een onbevredigende trip in het Franse land zint Danny op wraak. In goed gezelschap van zijn dochter worden de plannen gesmeed en gaat de missie van start. Hoe het afloopt lees je hieronder!

Danny is wat ons betreft bevoorrecht met zo’n coole vismaat! 😉

Danny aan het woord: Af en toe hebben wij karpervissers iets nodig, en dat heet actie, volgas runs en een missie waarvan de kans op slagen groot is! Na veel nachten bikkelen en wekenlang hard werken op een bepaald water in België trek ik erop uit. Een paar dagen Frankrijk is de nieuwe missie! Een paar dagen in Niemandsland vertoeven en hopen op veel actie en een aantal flinke buffels. Zo af en toe lukt het, maar nu had ik toch wat teveel voer bij me.

Een spiegel tijdens een geslaagde trip in Frankrijk.

Tja, wat moet er gebeuren met het overgebleven voer? In de kliko gooien doe ik niet graag, en achterlaten op het water waar ik net vandaan kom is ook geen optie. Tijdens de terugweg verzin ik een plannetje. Ik weet nog een water waar ik wel wat tijd in wil investeren om te achterhalen wat er precies zwemt. Je kent het vast wel: zo’n water waar je ooit iets van hebt gehoord en dat steeds een beetje blijft hangen. Je hebt te weinig tijd om er te vissen, er zijn teveel andere wateren waar je vist of een combinatie van beide. Nu komt dit water goed van pas! Het plan is gemaakt en deze missie wordt gedoopt in ‘Operatie Smikkelmix 5.0’.

Missie ‘Operatie Smikkelmix 5.0’ gaat van start!

Verkenning

Ik besluit om het water eerst met één hengel te verkennen en al snel vind ik een aantal vissen. Het eerste aanknopingspunt is gevonden! Hier moet ik nu verder op bouwen. De stek wordt verder uitgepeild en de nodige informatie wordt opgeslagen. Op dit water moet ik doordacht te werk gaan. Het is geen zwaarbevist bakkenwater, maar er wordt wel veel gevist door allerlei soorten vissers. Mijn plan moet dus goed zijn, beter dan de andere vissers die aan dit water zitten!

Een goede voorbereiding kan het verschil maken tussen een droomsessie of een blank!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook