ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Moments of Adrenaline – De Film

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 1H 19 MIN
Kanalen: Films, Video

Voor jullie, de KWO Members, zijn we altijd op zoek naar de beste artikelen, video’s en films. Sommigen maken we zelf of worden gemaakt door Nederlandse of Belgische vissers. Eén van de movies waar wij zelf zeer gecharmeerd van zijn is ‘Moments of Adrenaline’ van CarpFin.

‘CarpFin’ is een project van onze Duitse vrienden Luis Tempel en Maximilian Byszio. In dit meesterwerk van ruim 75 minuten geniet je van beelden van ongekend hoge kwaliteit. Daarnaast strooien de boys met fantastische onderwatershots én filmwerk van machtige karpers! Als je het over beleving hebt dan kunnen we wel zeggen dat we hier met de 2.0 variant hebben te maken 😉

In de film voeren Max & Luis de kijkers mee op een uniek avontuur door heel Duitsland en delen van Frankrijk. In 2015 brachten de mannen dit meesterwerk op DVD uit, maar inmiddels is deze uitverkocht. We zijn dan ook trots dat we de movie hier kunnen droppen. Geniet van ‘Moments of Adrenaline’ van CarpFin!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1