MOVIE TIME: The Game Changer – Knalsessie in de Balkan

Favoriet Favoriet
MOVIE TIME: The Game Changer – Knalsessie in de Balkan

‘Knallen in de Balkan’ kan meerdere betekenissen hebben. In dit geval gaat het echter over een vissessie van Strategy eindbazen Pieter en Martijn! We volgen ze op een brute sessie in de Balkan waarin bijna 300, ja je leest het goed, DRIEHONDERD vissen worden gevangen! 


Pieter aan het woord: De laatste dagen heb ik menig uur achter mijn laptop zitten zweten om een sfeervolle film te maken met prachtige beelden. Natuurlijk is het een video bomvol actie en een dosis droge humor. De SAGA’s vielen erg goed in de smaak en zorgden voor menig tetteraartje. Ik kan wel zeggen dat dit tot nu toe mijn beste filmproject OOIT is geworden.

SIT BACK RELAX AND ENJOYYYYY!

Dit is mijn beste filmproject ooit!

..aldus Pieter van de Werfhorst. We zijn het stiekem wel een beetje met hem eens 😉 ! Dubbelruns, springende vis, halfblote mannen, echt alles komt in beeld!

Martijn van Ommen (Akkie) met één van de mooiere spiegels.

De heren gingen letterlijk voor goud! #BREEKDEBALKANAF


Voor meer nieuws over Strategy, SAGA, de tofste vangsten van de consultants én de nieuwste producten check je uiteraard de website, hun Instagram account en de Facebookpage!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl