ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

MUST SEE: Dit zijn de hoogtepunten uit de best bekeken karpervideo’s van 2020!

Favoriet Favoriet
MUST SEE: Dit zijn de hoogtepunten uit de best bekeken karpervideo’s van 2020!

Benieuwd hoe vet de video’s op de KWO Community daadwerkelijk zijn of wil je nog eens terugblikken op de hoogtepunten uit de video’s die je in 2020 hebt gezien? Ga er maar eens lekker voor zitten, want de kans is groot dat je na deze XXL recap gelijk naar de waterkant vertrekt!


Ben je KWO Member, dan heb je de meeste van deze video’s vast en zeker al gezien. Het zijn namelijk 25 fragmenten uit de meest bekeken video’s van 2020! Ook voor dit jaar hebben we alweer een mega voorraad aan videomateriaal klaarliggen en dat terwijl het seizoen eigenlijk nog moet beginnen. We gaan er dan ook weer volgas tegenaan om de video’s naar een volgend level te brengen en van 2021 opnieuw een onvergetelijk jaar te maken!

We zijn ervan overtuigd dat deze XXL recap vol spectaculaire beelden ideaal is voor karpervissers die nog geen member zijn omdat ze niet goed weten wat ze kunnen verwachten van de KWO Video’s. Ben jij zo’n karpervisser? Klik dan snel op de afspeel button, want het kan haast niet anders dan dat je na het zien van deze video ook onderdeel van de grootste karper community van de Benelux wordt 😉

Klik op de bovenstaande button om je Membership binnen één minuut te activeren. Er staan dan direct meer dan 1.000 toffe updates voor je klaar! Avontuurlijk en volop entertainment staan centraal, maar met 250 How-To’s kunnen we ook met zekerheid zeggen dat je er een betere visser wordt.

Tot ziens op de KWO Community!

KWO Redactie


Direct naar de Top 100 video’s op de KWO Community? Klik dan hier of ga naar de Community Homepagina om direct de nieuwste video’s te bekijken.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl