NASH SNEAK PEEK: De nieuwe producten voor 2018/2019

Favoriet Favoriet
NASH SNEAK PEEK: De nieuwe producten voor 2018/2019

Al jaren is Nash niet meer weg te denken uit de visserij van veel vissers in de Benelux. Hun producten worden dan ook steeds innovatiever, beter en misschien wel het belangrijkste, steeds compacter. Ook voor het najaar van 2018 staat er weer een grote lancering op de planning. Nash productontwikkelaar Mike Wilson licht vanaf het hoofdkantoor het tipje van de sluier op.


Mike aan het woord: Met onder andere de Scope range scoort Nash goed in het binnen- en buitenland, datzelfde geldt voor onze nieuwste beetmelder setjes, die steeds vaker acte de presence geven aan de waterkant. Wat wij zéér belangrijk vinden is dat er naar de wens van de klant geluisterd wordt en dat zie je dan ook terug in de nieuwe producten voor 2018/2019. Check de video maar!

Tenten, een nieuwe Scope range, luggage, alles zit erbij

Eerder gaf ik al aan dat er goed geluisterd wordt naar de vraag van gebruikers. Zo zie je in de video terug dat Nash een Titan Hide XL heeft ontwikkeld. De Titan Hide was een hit, maar voor sommigen mocht deze iets groter… et voilà! Niemand minder dan Alan Blair is zeer intensief bezig geweest om de Scope range door te ontwikkelen. Nieuwe hengels, rugzakken, tassen, onthaakmatten, echt alles komt aan bod en we zijn er zeer trots op!

Mike Wilson, één van de meesterbreinen achter de Nash Tackle range!

Ben jij meer van de lange sessies en kom jij ruimte te kort? Geen zorgen, we hebben ook aan jou gedacht. Zo is de Nash Titan Hide een beetje gegroeid tot een XL model en komt er een Extreme Canopy (luifel) om de tent écht ruim in te delen! Dat in combinatie met compacte en stevige opbergkasten en andere luggage zorgt ervoor dat iedereen hier een slaatje uit kan slaan!

Aan wie kan Nash het testen beter overlaten, dan aan hun eigen Alan Blair?

Kortom, breng dit najaar zeker een bezoek aan jouw Nash dealer en bekijk de nieuwe producten in real-life!


Wil je meer weten over de producten van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl