Nash: Ultimate Marker

Favoriet Favoriet
Nash: Ultimate Marker

Een goede kennis van de bodemgesteldheid is daarvoor een vereiste, en hoewel tegenwoordig steeds meer mensen daarvoor een dieptemeter op de (voer) boot plakken, gaat dat op werpafstand vaak nauwkeuriger met een peildobber en een stuk lood. Het ‘voelen’ van de bodem kan nu eenmaal niet met een dieptemeter…

Ultimate Marker & Marker Ring Links

Reguliere peildobbers hebben echter vaak als nadeel dat wanneer ze op enige afstand worden gebruikt, of op dieper water waar ook nog wat wier staat, slecht of helemaal niet naar de oppervlakte komen. Ook wil de wartel waaraan de marker met de hoofdlijn zit verbonden het nogal eens begeven, zeker wanneer er op ondiep water met harde bodem wordt gevist.

nash7.jpg
Geleverd met twee kleuren verwisselbare flights

Bij Nash hebben ze voor alle bovengenoemde problemen een oplossing gevonden die werkt; verkrijgbaar onder de toepasselijke naam Ultimate Marker. Doordat de bevestiging van de peildobber aan de hoofdlijn ín de dobber zelf verwerkt zit is er, naast een praktisch onverwoestbare verbinding tussen peildobber en hoofdlijn, een onderkant met vlak oppervlak verkregen. Dit levert in combinatie met de bijgeleverde Marker Ring Link, een zeer effectieve marker/peil montage, die ook tussen wier verrassend goed zijn werk doet.

nash8.jpg
Bevestiging aan de hoofdlijn ín de peildobber

nash9.jpg
Een minimum aan frictie

Voor de karpervisser die het bodemonderzoek en de stekmarkering nog altijd met de oude vertrouwde peildobber plegen te doen, is de Nash Ultimate Marker precies wat hij zegt te zijn, namelijk de ultieme marker.

nash10.jpg
De ultime marker montage!

‘Scherp’ vissen maakt op steeds meer viswater een groot verschil in vangsten. Een van de belangrijkste zaken daarbij is een nauwkeurige plaatsing van het haakaas, en het voer daaromheen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl