Nash wintervlog – Vissen op Crete Lakes met Marco Tetteroo

Favoriet Favoriet
Nash wintervlog –  Vissen op Crete Lakes met Marco Tetteroo

Tijdens het drukke visseizoen trekt Nash man Marco Tetteroo er altijd op uit met de teamleden van NASH Benelux. Tijdens deze trips moet hij meestal toekijken hoe anderen hun visjes proberen te vangen voor de camera. Na een druk seizoen begint het dus ook bij Marco aardig te kriebelen en pakt hij zijn momenten gedurende de minder drukke maanden.


Marco vertelt: Afgelopen najaar vertrok ik naar het betaalwatercomplex genaamd Crete Lakes, wat wordt gerund door Engelsen. Het geeft je de mogelijkheid om er voor € 450,- een winterticket te kopen en er van november tot maart ongelimiteerd te vissen.

Dat het zo goed zou lopen had ik vooraf niet kunnen dromen en er werden dan ook aardige bakken gevangen gedurende deze sessie. Graag deel ik daarom mijn belevingen met jullie en aangezien het mijn eerste vlog is gaat het voor de camera nog niet van een leien dakje 😉.

Veel kijkplezier!

Marco Tetteroo


Wil je meer weten over de producten en avonturen van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl