ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Natuurlijker wordt het niet: de nieuwe Natural mixen van Visaasonline!

Favoriet Favoriet
Natuurlijker wordt het niet: de nieuwe Natural mixen van Visaasonline!

Het bedrijf Visaasonline is de eerste op de markt die met een range aan natuurlijke producten komt, zoals bloedwormen, krill en nimfen. Combineer deze met tijgernoten en/of hennep en je hebt een enorm aantrekkelijke en unieke mix! Bekijk de verschillende Natural mixen hieronder.

De resultaten liegen er niet om: de Naturals mixen doen het fantastisch!

Video

Check ook zeker de onderstaande video, waarin de verschillende mixen worden geïntroduceerd:

Mike Thille van Visaasonline aan het woord: Naast de verschillende zaden en noten uit ons assortiment hebben we nu ook de Natural mixen. In totaal hebben we vijf verschillende mixen, die ik hieronder zal toelichten.

Bloodworm Hennep

Deze mix gaat zijn weg in de aasmarkt snel veroveren! Als eerst leveren wij verse bloedwormen: het meest voorkomende natuurlijk voedsel in Nederlandse wateren. Deze rode muggenlarven komen in allerlei oppervlaktewater voor, zelfs in troebel en vervuild water. De karpers komen ze tegen tijdens het omwoelen van de bodem, dus de rode muggenlarven zijn voor veel vissen dan ook herkenbaar aas. Wist je dat de larven voor 55% uit eiwitten bestaan? Ze zijn dan ook goed te combineren met vers hennepzaad, vandaar deze mix!

Bekijk de mix hier!

Bloedwormen: het meest voorkomende aas in Nederlandse wateren.
In combinatie met hennep een echte killer!

Krill Ocean Hennep

We zijn de eerste webshop die verse Krill levert. Dit zijn garnaal-achtige, ongewervelde diertje die gevangen worden in de koudere delen van de Pacific Ocean. Ze zijn relatief groot met uitstekende voedingswaarden voor vissen. De aantrekkingskracht is ook enorm, karpers zijn er dol op! Combineer de Krill met hennep en je hebt een onweerstaanbare mix 😉

Bekijk de mix hier!

Visaasonline is de eerste op de markt dat verse Krill levert.

Krill Ocean Tijgernoten

Zoals we net al vermelde is Krill erg geliefd bij de karpers. Naast dat je ze kan combineren met hennep, kun je ze ook goed combineren met tijgernoten. De Krill bevat ook een hoge dosis aan caroteen pigment waaronder asaxanthine, wat de natuurlijke kleur van de karper verrijkt.

Bekijk de mix hier!

Verse Krill in combinatie met tijgernoten. Een mix die het proberen zeker waard is!

Fleaklobster Tijgernoten

Naast Krill leveren wij ook als eerste in de markt verse vlo kreeften. Deze vlo kreeften komen karpers net als de bloedwormen tegen bij het omwoelen van de bodem, super natuurlijk dus! Combineer deze met vers gekookte tijgernoten en karpers zullen er zot op zijn.

Bekijk de mix hier!

De vlo kreeften zijn natuurlijk voedsel voor de karpers, dus ze zullen het aas al snel accepteren.

Nimfem Mais

Verse nimfen zijn een natuurlijke voedselbron voor de karpers en rijk aan goede eiwitten. Hét aas waar de karper zich veelvuldig mee verzadigd. Het kost de karpers enorm veel energie om deze waterinsecten te filteren uit waterplanten, dus een flinke hand vol van jouw partikelmix zal daarom al snel een vreetfestijn veroorzaken op jouw voerstek. In combinatie met verse mais een echte killer!

Voeg er mais aan toe en de mix wordt een ware ‘killer’!

Bekijk de mix hier!

De combinatie met mais maakt deze mix onweerstaanbaar!

Naast deze mixen hebben we nog veel meer in het assortiment, neem een kijkje op onze webshop! Heb je vragen stuur dan gerust een berichtje.

Binnenkort wordt de Naturals range flink uitgebreid!

Binnenkort zal de Naturals range flink worden uitgebreid, dus hou de website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates 😉

Succes!

Mike Thille van Visaasonline


Check de webshop voor het hele assortiment aan noten, zaden en natuurlijk voedsel. Volg ze ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en prachtige vangsten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl