ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

New Direction Tackle WINACTIE: scoor een beetmelderset van €389,-

Favoriet Favoriet
New Direction Tackle WINACTIE: scoor een beetmelderset van €389,-

Goed nieuws van de mannen van New Direction Tackle! Op de KWO Facebookpage geven zij namelijk een vette prijs weg onder de vissers die hun FB page van een like voorzien. Dit kan er gewonnen worden: een 3+1 beetmelderset type K9/R9, 3 bijpassende T10 Spring Indicator én een Smart Bivvy Light. Totale waarde: €389,-! 

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Zo doe je mee:
Stap 1: LIKE de Facebookpage van ND Tackle!
Stap 2: DEEL de actie afbeelding op je eigen tijdlijn!

Veel succes! Over 2 weken maken we de winnaar bekend!


Meer over New Direction Tackle

We horen je al denken ”alweer een nieuw merk?!”, maar de firma welke wordt besproken in deze update is anders dan anderen! Vandaag zetten we New Direction Tackle in de spotlights, een merk dat in Engeland al sinds 2009 actief is en nu ook de Benelux markt wil veroveren. Dat ze het anders aanpakken moge duidelijk zijn, hoe ze dat precies doen mogen de heren zelf vertellen: 


Nieuw in Nederland

Vergeet dit logo niet!

Met de Spring T10 indicators hebben ze al een aantal harten gewonnen!

New Direction Tackle is een nieuw merk in de Nederlandse karperwereld. Het bedrijf bestaat toch al geruime tijd en heeft zijn roots in Engeland, daar is het in 2009 namelijk gestart. Het bedrijf timmert daar al geruime tijd aan de weg en probeert langzamerhand ook in Europa voet aan de grond te krijgen.

Fishing the smart way

NDT aan het woord: Wij onderscheiden ons door innovatieve producten op de markt te brengen die door andere merken (nog) niet leverbaar zijn. Het meest recente voorbeeld is hiervan een uitschuifbare “spring swinger”, de T10. Een ander voorbeeld is de via de telefoon bedienbare bivvy light die in alle kleuren te configureren is.

Via je telefoon is het mogelijk om deze lamp te bedienen, meerdere kleuren zijn mogelijk!

Bluetooth is de toekomst

Wij proberen als enige gebruik te maken van de blue-tooth technologie in onze apparaten. Op deze manier wordt remote bediening kinderlijk eenvoudig. Hierbij wordt rekening gehouden met het gebruiksgemak en de eenvoudige bediening zodat iedereen hier mee kan werken zonder dikke handleidingen te hoeven lezen.

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen proberen wij onze producten zeer scherp geprijsd aan te bieden. Dit kunnen wij doen omdat de producten niet in de winkel liggen, maar alleen online te verkrijgen zijn. De service- en supportvragen kunnen via een privé bericht op onze Facebookpagina gesteld worden, waarbij de response tijd gemiddeld binnen 5 minuten is. Hierdoor is het contact persoonlijk en worden alle vragen voor 99% naar volle tevredenheid afgehandeld.

De range van New Direction Tackle

Met je telefoon bedienbare beetmelders, ideaal!

De volgende producten zijn op de markt gebracht door New Direction Tackle;

  • Beetmelders (K9/R9) welke remote via sounderbox en telefoon te bedienen zijn
  • Anti diefstal alarm (TH9) welke ook aan de sounderbox gekoppeld kan worden
  • Batterypack waardoor je zelfs aan de waterkant kunt opladen via een powerbank
  • Voerboot met ingebouwde GPS, “return to home” en met automatische pilot functie. Kleine handset voor remote bediening.
  • Smart bivvy light die reageert op een beetregistratie van de K9 en ook via de telefoon bedienbaar is
  • T10 spring/uitschuifbare swinger

De producten die in ontwikkeling zijn;

  • De bobbin hanger
  • Tackle snag bars/ears
  • Bivvy tafel met oplaadbare batterij
  • Volledige demontabele rodpod zodat deze naar eigen keuze kan worden opgebouwd

De ND Smart Baitboat met een uniek verlichting systeem.

Details maken de boot!

New Direction Tackle lanceert vele producten waar je als techneut/elektronica liefhebber zeker aan je trekken komt. Het is een andere manier van vissen waarbij we blijven proberen te verbeteren, innoveren en als eerste de technologie proberen bij te houden. Niet voor niets is het motto: ”Fishing the smart way”


Ben jij benieuwd geworden naar de volledige range van New Direction Tackle? Surf dan snel naar hun website of bezoek hun Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl