ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

*NIEUW* Avid Carp lanceert Benelux YouTube-kanaal met strakke content!

Favoriet Favoriet
*NIEUW* Avid Carp lanceert Benelux YouTube-kanaal met strakke content!

In de hedendaagse ‘coronawereld’ is het heerlijk om vanuit je luie stoel de vetste ‘carpy’ video’s te bekijken. Als je het internet fanatiek afstruint ga je ongetwijfeld belanden op het gloednieuwe YouTube-kanaal van Avid Carp Benelux! In deze update vertellen de mannen wat we allemaal kunnen verwachten in de komende tijd. Spoiler alert: dit wordt een kanaal om goed in de gaten te houden!


Bas van der Werff aan het woord: Met het lanceren van ons nieuwe Nederlandstalige YouTube-kanaal willen wij de wensen van de kijker zo compleet mogelijk vervullen! Dit kanaal zal vol gave video’s, content en winacties komen te staan. In dit artikel geven wij jullie alvast een klein voorproefje van wat je kunt gaan verwachten en helemaal onderaan vind je de eerste video die we kort geleden gepubliceerd hebben!

Wat kunnen we verwachten?

Er gaan maandelijks strakke video’s online verschijnen. We gaan verschillende videoseries opnemen, de eerste zal bijvoorbeeld een ‘A-Team’s 24 uur sessie’ worden. Verder zullen er ook verschillende winacties en productvideo’s tevoorschijn komen, dus voor iedereen is er wel wat tofs te vinden!

Er komen mooie dingen aan op het nieuwe YouTube-kanaal van Avid!

Variatie is een belangrijke term voor ons. We gaan op enorm veel verschillende wateren vissen zodat we iedereen verder kunnen helpen in zijn of haar visserij. Van syndicaatputten tot grote openbare wateren, van rivieren tot parkwateren, wier of geen wier: alles komt voorbij. Op deze manier kunnen we zowat elke visser plezieren!

Op het kanaal kun je visserij in alle soorten en maten verwachten!

In de reeds opgenomen delen hebben we al fantastische beelden kunnen schieten. Verbroken PB’s, extreem gave dronebeelden, bakken die worden gevangen en ga zo maar door. Er wordt gewoon ‘full gas’ gegeven!

Er gaan parels op jullie beeldschermen verschijnen!

Dronebeelden

De ‘vliegende verkenners’ zijn AAN! De beelden die je hiermee kan maken zijn vaak legendarisch. Ook in onze video’s zullen jullie vaak genoeg heerlijke dronebeelden voorbij zien komen.

Droneshots, wij houden ervan!

Hoe hard dit onze visserij vergemakkelijkt is niet te geloven. Buiten dat feit is het ook extreem handig om wegen naar het water te vinden. Van dronebeelden kunnen wij geen genoeg krijgen!

Met een drone krijg je een heel ander beeld van een viswater.

Aftrappen geblazen!

We trappen ‘m gelijk af met deze A-Team Session – 24 uur met Ricardo Koster! Kijk, geniet en abonneer jongens en meisjes!

Dit voorproefje smaakt sowieso naar meer, dit is nog maar het begin!

Tot gauw!

Team Avid Carp Benelux


Check het YouTube-kanaal van Avid Carp Benelux hier! Voor meer info over hun producten kun je ze volgen op Facebook en Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl