Nieuw: het KWO Community Membership

Favoriet Favoriet
Nieuw: het KWO Community Membership

De beste online artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Dat is de basis van het op 1 januari 2016 gestarte KWO Community Membership. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. In deze update leggen we uit waarom we dit concept gelanceerd hebben en wat het uniek maakt!


Waarom is er nu een KWO Membership?

KWO is een platform waarop karpervissers komen om het laatste nieuws te checken, mooie verhalen te lezen en vette video’s te bekijken. Daarom zijn wij als team continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om dit voor jullie te realiseren. Om jullie van nog vettere en onafhankelijkere content te voorzien hebben we de KWO Community ontwikkeld. Dit is een exclusief gedeelte op KWO met hoogwaardige artikelen, video’s en films waar alleen KWO Community Members toegang tot hebben.

Als eerste te zien op de KWO Community, Pilaar & Hofman in Turkije!


Ok, maar ik moet dus betalen om dat te kunnen bekijken?

Ja, dat klopt! We vragen hiervoor een vergoeding omdat we de content op de KWO Community onafhankelijker, reclamevrij en van een hoog niveau willen houden. Hiervoor hebben we budget nodig om de schrijvers en filmmakers te belonen. Er gaat immers een hoop tijd, moeite en kosten in zitten om goede publicaties te maken.

Vergelijk het dus bijvoorbeeld met een magazine waar je ook voor betaalt, maar dan een stuk interactiever, met wekelijkse updates en natuurlijk met video’s en films. Daarbij is dit alles uiteraard altijd bereikbaar op je pc, tablet of vanuit je broekzak op je smartphone.

Je kan per maand betalen en per maand opzeggen, dit kost €6,95. Als je echter 12 maanden vooruit betaald dan betaal je slechts €4,95 per maand! Betalen kan eenvoudig met Ideal, PayPal of via een bankoverschrijving.


Ik kan mijn KWO Membership terugverdienen de Membervoordelen?

Als je aangemeld bent als KWO Member dan heb je toegang tot een afgeschermde pagina op KWO met daarop exclusieve kortingscodes van deze partners: de KWO Membervoordelen. Verdien je membership dus terug met de kortingen die je ontvangt! We werken er hard aan om telkens nieuwe partners toe te voegen, de partners op dit moment zijn:

De KWO Webshop, De Tacklebox, Baitworld,

Fauna Hengelsport, Carp Gear, House of Carp

The Carp Specialist, Global Fishing, Raptor Boats,

Originals, Hengelsport Molenberg, Poko Koi,

ZOO& ZO Hengelsport, Sense Outdoor & Rebelcell.

Krijg bijvoorbeeld minimaal 10% korting bij hengelsportspeciaalzaken, 20% korting in de KWO Shop en pak kortingen tot €50,- op je nieuwe rubberboot, accuset of bij het boeken van een karperreis naar een betaalwater.

Naast de voordelen doe je ook automatisch mee aan exclusieve winacties. Zo hebben we sinds de start in 2016 al voor meer dan €40.000,- aan prijzen verloot onder de Members.


Verandert er dan nog wat op KWO zoals ik het ken?

Het ‘gewone’ KWO blijft onveranderd. Daar zal nog dagelijks het laatste nieuws, toffe artikelen en mainstream video’s worden geplaatst. De ongeveer 450 jaarlijkse updates op Karperwereld.nl zullen 100% gratis blijven. We hebben alleen een gedeelte toegevoegd met hogere kwaliteit content voor de KWO Members.


Alles nog even op een rijtje

Word nu KWO Member vanaf €4,95 per maand en krijg direct:

  • Exclusieve toegang tot de KWO Community met hoogwaardige artikelen, video’s en films. Check bijvoorbeeld alle video’s van KWO, Pilaar & Hofman, Mike Thille, Willem Kwinten en vele anderen!
  • Je scoort voordelen bij de KWO Partners. 15 stuks in totaal!
  • Meermaals per jaar verloten we gave prijzen, als KWO Member doe je automatisch mee. Win je een prijs: dan krijg je automatisch bericht.

MELD JE HIER AAN OM OOK KWO MEMBER TE WORDEN

KWO-Community-Member-karpervissen

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl