Nieuw op de markt: Forge Tackle (+ winactie naar Lake Bled)

Favoriet Favoriet
Nieuw op de markt: Forge Tackle (+ winactie naar Lake Bled)

Drie ervaren productontwikkelaars met samen meer dan 45 jaar ervaring hebben hun handen ineen geslagen. Het resultaat is een fonkelnieuw merk: Forge Tackle.  In onderstaande video vertelt onze eigen Michiel wat meer over Forge, twee producten én een winactie waarmee je een visreis kunt winnen naar het fantastische Lake Bled!


De twee items uit de video

Dat Forge kiest voor looks & style die je bij andere merken niet snel tegenkomt blijkt wel uit de twee producten die in de introductievideo voorbij komen. Als eerste liet MP de Ulitlity Box zien, een simpele oplossing om producten op te bergen en koel of droog te houden. De box heeft afmetingen van 47 x 34,5cm bij een hoogte van 22,5kg. Met 28kg draagkracht is het een box die jaren in je uitrusting kan zitten.

Geleverd inclusief 2 voeringen: een waterdichte (foto) en een isolerende voering.

Het andere product is de Insulated Bait Bag, gemaakt van dubbelwandig (3mm) EVA materiaal. De Bait Bag is daardoor erg stevig, robuust en zal een lange levensduur hebben. Deze luggage van Forge is eenvoudig op te delen in twee losse bags: de bovenste is ideaal voor klein materiaal en potjes pop-ups terwijl de onderste (geïsoleerde) bag maar liefst 8kg boilies herbergen!

Deze luggage items zijn voorzien van 10mm heavy duty ritsen en zijn ook nog eens waterproof!


WIN: 3 dagen karpervissen op het meer van Bled

Je hoorde het al in de video: de mannen van Forge geven een gave prijs weg aan één van de vissers die snel het volgende regelt:

  1. De Facebookpagina liken!
  2. Een account aanmaken op Forgetackledirect.com
  3. Een bestelling plaatsen!

Inbegrepen in de reis: een visvergunning voor 3 dagen, 4 nachten accommodatie, visadvies door de mannen van Forge en ook gear is geen probleem: al het benodigde materiaal is aanwezig!

De Italiaanse visser (en Bled kenner) Enrico Parmeggiani is één van de mannen achter Forge Tackle.


Meer informatie over dit fonkelnieuwe merk check je op www.forgetackledirect.com en de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl