ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuw op KWO: Serie- en Auteurspagina’s, vernieuwde zoekfunctie + Sneak Peak van de vangstenapp!

Favoriet Favoriet
Nieuw op KWO: Serie- en Auteurspagina’s, vernieuwde zoekfunctie + Sneak Peak van de vangstenapp!

Het is misschien niet altijd even zichtbaar, maar achter de schermen werken we dagelijks aan verbeteringen en nieuwe onderdelen op KWO. In deze update vertellen we jullie over de nieuwe serie- en auteurspagina’s en krijg je een eerste sneak peak van de vangstenapp!


Nieuw op de Community: Series en Auteurs

Benieuwd wat de serie- en de auteurspagina inhouden? Lees dan snel verder!

Seriepagina

Je favoriete KWO serie bingewatchen is nu gemakkelijker dan ooit tevoren! Op de seriepagina vind je alle populaire series op de Community, zoals Pilaar en Ossie on Tour, On The Move en KWO Stories. Op de Community open je het menu (links bovenin) en klik je op ‘Series’. Meteen een kijkje nemen? Klik dan HIER!

Auteurspagina

Naast de series hebben we nu ook een speciaal overzicht van de meest populaire auteurs op KWO. Je kunt de auteurspagina ook in het menu op de Community vinden, onder ‘Auteurs’.

Bekijk eenvoudig alle bijdrages van jouw favoriete auteur!

Op deze pagina kun je sorteren op aantal artikelen (updates) van de auteur en op naam. Zo kun je eenvoudig alle Community bijdrages van jouw favoriete auteur vinden. Denk bijvoorbeeld aan Mark Hofman, Darrell Peck, Willem Kwinten en nog vele anderen! Bekijk de auteurspagina HIER.

Eenvoudig alle bijdrages van je favoriet auteur bekijken? Dan biedt deze pagina uitkomst!

Verbeterde zoekfunctie

Een veelgehoord feedbackpunt over de website was dat de zoekfunctie niet goed werkte. Dat is natuurlijk zonde, want er staat enorm veel gave content in ons archief! Hoog tijd dus om de zoekfunctie te verbeteren 😉

Geen gezeur, maar gewoon goede zoekresultaten!

De zoekfunctie is inmiddels geüpdate, waardoor je nog eenvoudiger artikelen en video’s kunt vinden. Je kunt de zoekresultaten filteren op relevantie en datum, maar ook op de kanalen waar ze staan: het openbare KWO of de Community, maar bijvoorbeeld ook de seriepagina. Probeer het zelf maar eens!

Probeer de zoekfunctie nu zelf!

TEASER: de KWO Vangstenapp

Er wordt momenteel nog keihard aan gewerkt, maar de eerste resultaten zijn veelbelovend: de KWO Vangstenapp! De vangstenapp zit in de gewone KWO app geïntegreerd, dus je hoeft er niets anders voor te downloaden dan de gewone KWO app.

Binnenkort online: de KWO Vangstenapp!

In de Vangstenapp kun je eenvoudig al je vangsten opslaan, maar het is veel meer dan alleen een serie foto’tjes. Je kunt namelijk:

  • Foto van de vangst toevoegen
  • Filteren op spiegel-, schub-, leder- of rijenkarper
  • Datum en gewicht toevoegen
  • Rig en aas waarop de vis werd gevangen toevoegen
  • De app kan automatisch je locatie toevoegen
  • Het viswater, de stek en de sessie kan worden toegevoegd
  • Allerlei statistieken zien, denk aan aantal schubs of spiegels, gemiddeld gewicht, aantal per aassoort en ga zo maar door!
Een mega overzicht van al je vangsten: één van de onderdelen van de app!

En dat is nog niet alles! Binnenkort meer over deze app. Voor nu moeten jullie het doen met de screenshots!

Bekijk op de kaart waar je je vissen hebt gevangen.

We houden jullie op de hoogte!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl