ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuw: Pole Position Fixaligners – Voor een nóg betere inhaking!

Favoriet Favoriet
Nieuw: Pole Position Fixaligners – Voor een nóg betere inhaking!

Krimpkous: iets wat we allemaal wel kennen en wat al vele jaren met groot succes wordt toegepast in het karperwereldje. Het kan echter nóg eenvoudiger, namelijk met de Fixaligners van Pole Position! Dit is echter niet zomaar een kant-en-klare line aligner…


De mannen van Pole Position aan het woord: Met de lancering van de Fixaligners bewijzen we wederom toonaangevend in de ontwikkeling en vernieuwing van endgame producten te zijn.

Laat je haken nog beter draaien met de Fixaligners van Pole Position! Dat is echter nog niet alles…

Innovatief product

Dit buitengewoon innovatieve product is in de eerste plaats een hulpmiddel om de haak beter te laten draaien/inhaken. Er wordt een kunstmatige, zeer stijve verlenging van de haaksteel gecreëerd. Tegelijkertijd vormt de aligner een geheel met een stijf rubbertje op de haaksteel dat de hair fixeert en dus op de goede plek houdt. De hair vertrekt dus altijd vanuit de ideale positie vanaf de haaksteel!

Dat de karpers door de Fixaligners goed gehaakt worden bewijst koen maar weer!

Het bovenste gedeelte van deze volledig unieke Fixaligner geeft tevens ruimte om op te schuiven over de haaksteel gedurende de inhaking en dril van een vis. Na de vangst kan de fixed hair aligner eenvoudig weer in zijn oorspronkelijke positie worden gebracht. Een win-win situatie dus!

De Fixaligners zijn gemakkelijk én snel te bevestigen op je onderlijn.

In de onderstaande video laat Pieter de Fixaligners zien en legt hij uit hoe je deze het beste kunt gebruiken!

De Fixaligners zijn verkrijgbaar in twee maten, small voor kleinere haken (maat 6 en 8) en de medium voor grotere haken. Daarnaast zijn er twee kleuren leverbaar, Muddy Brown en Weedy Green, zo kun je de juiste kleur kiezen die past bij het bodemtype. Optimale camouflage gegarandeerd!

Succes met de Fixaligners!

Pole Position


Op de website vind je nog meer end-tackle producten van Pole Position. Like ook de Facebook- en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes!

Deze foto laat het goed zien: naast het line aligner effect zorgt de Fixaligner er ook voor dat je hair altijd op de juiste plek blijft zitten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl