Nieuw van Shimano: De TX4 hengels en de Big Baitrunner Ci4+ XTB LongCast molens!

Favoriet Favoriet
Nieuw van Shimano: De TX4 hengels en de Big Baitrunner Ci4+ XTB LongCast molens!

Bij KWO hebben we onlangs een gaaf pakket met nieuwe items van Shimano ontvangen. De bekende en geliefde Big Baitrunners zijn vernieuwd en verbeterd in de vorm van de Ci4+ XTB LongCast molens! Daarnaast is de nieuwe TX4 hengel een echte allrounder die in nagenoeg elke situatie goed is in te zetten. In de video hieronder stelt Mark de producten aan je voor!


De TX4

De TX4 hengel is ontwikkeld met één ding in gedachte: het werpen van de grootste afstanden! Naast ver werpen wil je als visser natuurlijk ook goed kunnen drillen, en Shimano gelooft dat ze dit bereikt hebben dankzij de combinatie van een HPC100 en Biofibre blank, die snel herstelt in de midden- en topsectie.

De TX4 is een echte krachtpatser!

De TX4 is voorzien van de bekende Shimano features zoals de Seaguide Sic geleideogen en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en testcurves. Van compacte 10 voets varianten tot aan ware 13 voets werpkanonnen: je vind ze allemaal in de nieuwe TX4!

Nieuwe Big Baitrunner Ci4+ XTB LongCast

De Big Baitrunner Ci4+ XT-B LongCast molen vervangt het oudere XT-A model en komt met een lange lijst aan features. Denk bijvoorbeeld aan X-Ship, Hi Speed Drag, X Protect, Ci4+ body en rotor en natuurlijk het Baitrunner systeem!

De Ci4+ baitrunner zal ongetwijfeld een hoop karpervissers verliefd maken!

Deze molen is verkrijgbaar in twee varianten: de 5500 en de 14000. De 5500 is de medium versie en is het meest geschikt voor de visserij tot 120 meter, vanuit een boot of op kleinere wateren met lichtere hengels. Deze molen weegt 560 gram en heeft een spoelcapaciteit van 0,35/290 meter.

Er zijn twee varianten van de Ci4+ Baitrunner te verkrijgen.

De 14000 is de grote versie, weegt 720 gram en heeft een capaciteit van maar liefst 0,35/550 meter! Met dit zwaardere exemplaar kun je ook op grotere afstanden en met zwaardere hengels vissen.

Fieldtest

De komende tijd zullen zowel de TX4 hengels als de Ci4+ Baitrunners uitvoerig getest worden. Binnenkort kun je dus een uitgebreide KWO Fieldtest verwachten!

Kun je niet wachten met bestellen? Zowel de TX-4 als de Ci4+ zijn al te verkrijgen. Onder andere de Tacklebox en Raven heeft de producten in het assortiment!


Meer weten over deze toffe nieuwe items of over de andere Shimano producten? Neem dan eens een kijkje op de Shimano Facebookpagina.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl