Nieuwe boilie van Holland Baits nu verkrijgbaar: Transformers

Favoriet Favoriet
Nieuwe boilie van Holland Baits nu verkrijgbaar: Transformers

Groot nieuws vanuit de regio Arnhem, de mannen van Holland Baits hebben een nieuwe boilie op de markt gebracht. Te weten: de Transformers. Deze boilie komt wederom uit de koker van Michel Kunne en is de afgelopen jaren getest en telkens opnieuw vormgegeven.

Michel (midden) heeft lang geschaafd aan deze nieuwe boilie.

Na dit intensieve proces mag het eindresultaat er zijn: een allround bol die perfect inzetbaar is door zowel de instant visser als de voorvoerder. En het mooie: nu tijdelijk voordelig verkrijgbaar!

Introductiepakket

Momenteel loopt er een actie op www.hollandbaits.nl, je kunt namelijk een scherp geprijsd introductiepakket bestellen van deze Transformers bol met daarin:

  • 2 kilo Transformers, 20 mm (shelflife)
  • 1 flavour naar keuze
  • 1 camouflage emmer
  • inclusief gratis verzending!

Bestel het pakket voor slechts €22,50

Meer informatie over deze boilie

Michel Kunne aan het woord: De Transformers is samengesteld uit onze basismix, heel ei-poeder, witte bloedplasma en het kookvocht uit een vorige productie dag. Het kookvocht bevat alle aromas/water oplosbare componenten uit onze boilie reeks. Deze boilie is een ideale ondersteuning voor een langdurige voerstek. De transformers bevat net als onze andere smaken alles wat de karper nodig heeft om zich gezond te voelen en optimaal te kunnen functioneren.

U kunt de boilie natuurlijk ook nasoaken om er een eigen draai aan te geven. Hiervoor hebben wij ook 4 speciaal ontworpen transformer liquids. Deze liquids geven geur, kleur en smaak aan de boilie. Ons advies: combineer de transformers met een van onze smaken uit ons assortiment.

Video: Jan van der Lans over de nieuwe boilie

Uiteraard is Michel niet de enige die enthousiast is over de nieuwe Transformers boilie. Ook diverse klanten en de teamleden hebben al van de vangkracht van dit aas kunnen ‘proeven’. Eén van hen is Jan van der Lans (tevens werknemer bij HB) en in onderstaande video laat hij jullie zien hoe het vissen deel uit maakt van zijn leven.

In deze film laat Jan de nieuwe Transformer boilie zien. In de sessie staat gezelligheid centraal en Jan neemt jullie vol passie mee naar de waterkant. Geniet van de video!


Voor meer informatie over de Transformers en over Holland Baits surf je naar www.hollandbaits.nl. Volg HB ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, de vangsten van op het aas en (win)acties!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl