Word KWO member

De nieuwe, digitale KWO Memberpas – Plastic card vervalt

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

KWO Community Members opgelet! Vanaf heden worden er geen nieuwe KWO Member passen meer uitgegeven. Vanaf nu is deze volledig digitaal en zo scoor je alsnog je korting bij onze partners. Geen passen meer die kwijtraken of vergeten worden om mee te nemen. Op je smartphone heb je jouw KWO Memberpas altijd bij de hand! Wil je weten hoe de nieuwe pas werkt? Check dan onderstaande update!


De digitale Memberpas

Omdat wij continu op zoek zijn naar nieuwe manieren om ons Membership te verbeteren, hebben wij er voor gekozen om vanaf 1 januari 2018 de bekende KWO Memberpas te digitaliseren. Natuurlijk was het fysieke, plastic pasje cool, maar hij ging kapot, werd vergeten en raakte kwijt… Daarom de stap naar een digitale KWO Memberpas. Deze kun je super eenvoudig via je smartphone in de KWO App of de website zien en daarmee je voordelen scoren!

" Een digitale pas werkt nog makkelijker en die kan je niet vergeten of kwijt raken! "

Vanaf heden scoor je via de digitale KWO Memberpas jouw voordeel!

Iedereen heeft een persoonlijke, digitale pas met daarop zijn naam en altijd de datum van de betreffende dag. Deze wordt ieder etmaal aangepast en zo is je pas dus altijd up to date. Ga je dus shoppen bij één van onze partners, dan open je de digitale pas en alleen daarmee heb je recht op de korting. Uiteraard blijven de online kortingscodes wél gewoon op dezelfde manier werken!

Mocht je geen smartphone hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice via memberships@karperwereld.nl.


Scoor korting bij vele bedrijven!

De Community draait natuurlijk vooral om alle gave artikelen en video’s die wekelijks verschijnen, maar als je links en rechts wat voordelen kunt meepakken is dat natuurlijk mooi meegenomen. Om die reden zijn er dan ook 13 bedrijven aangesloten, waarbij je keiharde korting van 10 en soms wel 20% scoort op je aankopen! Klik HIER voor een overzicht van alle aangesloten partners.

De Community draait natuurlijk vooral om alle gave artikelen en video’s die wekelijks verschijnen, maar keiharde kassakorting is altijd leuk meegenomen!


Al met al dus genoeg reden om voortaan de vernieuwde, digitale KWO Memberpas te gebruiken! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag! Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@karperwereld.nl

KWO Redactie

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook