ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuwe items van RCG: tenten, stretchers, tassen en meer!

Favoriet Favoriet
Nieuwe items van RCG: tenten, stretchers, tassen en meer!

Mocht je de RCG Carp Gear stand op Carp Zwolle hebben bezocht, dan heb je al gezien dat ze een flink aantal nieuwe items op de markt hebben gebracht. In deze video kijken we naar een nieuwe tent, stretchers, tassen en meer!

In de video check je onder andere de praktische EVA tassen van Raptor!

Groeiend assortiment

Eerder kon je in een artikel op KWO al lezen dat er bij Raptor/RCG meer dan 60 (!) nieuwe producten aan zitten te komen. Er wordt overduidelijk flink gas gegeven! Naast de tent, overwrap, stretchers en tassen in de onderstaande video zijn er ook diverse bootaccessoires toegevoegd aan de range, zoals een visvinder stang en een aquascope. Verder vind je onder andere nieuwe hengels, molens, lijnen, stoelen en ga zo maar door in het assortiment!

De nieuwe hengels en molens zijn om je vingers bij af te likken!

Nieuwsgierig geworden? Check de website van RCG voor de volledige range!

Volop nieuwe items bij RCG, zoals deze heerlijk zachte Tarbo DLX bedden!

Video

Check in de video de nieuwe Tarbo DLX beds, EVA tasssen, bivvy tafel én de Alpha 2 bivvy inclusief wrap. Sommige van deze producten waren vorig jaar al verkrijgbaar, maar zijn inmiddels alweer verbeterd! Zo is het assortiment van de EVA tassen uitgebreid en is de afwerking verbeterd. Ook de Alpha 2 tent is geüpdate. De tent is nu lichtdicht door de hoge kwaliteit van het doek (300D materiaal). Bekijk ze allemaal in de video!


Meer weten over Raptor/RCG Carp Gear? Check dan de website en zorg ook dat je ze volgt op Facebook voor de laatste productontwikkelingen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl