Veel nieuwe producten op de FOX stand in Zwolle

Favoriet Favoriet
Veel nieuwe producten op de FOX stand in Zwolle

Een stand die je zeker moet bezoeken op Carp Zwolle is die van de Engelse grootmacht FOX. In Zwolle pakken de boys groots uit met veel nieuwe producten. Een aantal MUST SEE items hebben we alvast voor je op een rij gezet in deze update. Daarnaast sluiten we af met een toffe video van Benelux consultant Chris de Clercq. Chris zal samen met andere bekende consultants zoals Mark Noorman en Roelof Schut aanwezig zijn op de beurs, dus vraag ze gerust het hemd van hun lijf!

Onder andere Fox consultants Mark Noorman en Roelof Schut zullen op de beurs aanwezig zijn!


De mannen van FOX aan het woord: FOX probeert ieder jaar weer een mooie en innovatieve reeks aan nieuwe producten te introduceren. Ook voor 2018 hebben we weer een aantal fraaie nieuwe producten weten te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ultra Brolly’s, de Horizon X5, de RX+ beetmelders en de Dumpy Bobbins! Stuk voor stuk innovatieve, strak ogende producten.

Stuk voor stuk innovatieve, strak ogende producten.

Uiteraard kun je de producten op Carp Zwolle op je gemak bekijken, en vertellen onze consultants je er graag meer over. Lees hieronder alvast wat deze producten zo bijzonder maakt!

Er zijn weer volop nieuwe items in het assortiment van Fox te vinden!

Ultra Brolly

Na het jarenlange succes van de Supa Brolly kon het niet uitblijven dat er een vernieuwde versie op de markt zou komen. Inmiddels is het zo ver en hebben we de Ultra Brolly ontwikkeld! Deze gave 60 inch brolly is gemaakt van het speciale Fox Camo Ventec Rip Stop materiaal, met een hydrostatische druk van 20.000mm. Oftewel: zelfs in de meest zware regenbuien zul je in deze brolly droog blijven. De Ultra Brolly is verkrijgbaar in een neutrale khaki print, maar voor de liefhebben is er ook een Camo variant te verkrijgen! De brolly is in beide kleuren verkrijgbaar als ‘system’ (met voorkant) of gewoon als traditionele brolly.

Voor de liefhebber is er ook een Camo variant te verkrijgen.

De nieuwe Ultra Brolly is gemaakt van het Fox Camo Ventec Rip Stop materiaal, en ziet er daardoor gelikt uit!

De Ultra Brolly’s hebben een aantal opvallende details. Zo beschikken ze over een verwijderbaar, intern dampschild om condensatie te reduceren en zo extra comfort te geven. Het dampschild kan tijdens het inpakken blijven zitten, zodat je geen extra tijd kwijt bent bij het in- en uitklappen van de brolly. Verder rusten de vier achterste ribben op de grond, waardoor hij uiterst stevig staat. Andere kenmerken zijn de Rod Retaining straps, meerdere haringogen voor instelbare brollyhoogte en twee ventilatieluiken aan de achterzijde.

Het interne, verwijderbare dampschild reduceert condens aanzienlijk!

Voor de warmere dagen heeft de Brolly twee ventilatieluiken.

Wat daarnaast mooi is, is dat je de Full Front en het Mozzy Screen apart aan kunt schaffen. Zo hoef je in feite niet direct een heel systeem te kopen, maar kun je uitbreiden wanneer je maar wilt! De brolly wordt verder compleet geleverd met een full size Heavy Duty grondzeil, robuuste haringen en een Heavy Duty draagtas met een rits over de volledige lengte.

De Ultra Brolly is in de Camo versie werkelijk een lust voor het oog!

Horizon X5

De Horizon X5 is het nieuwe paradepaardje van Fox op het gebied van hengels. Deze hengel is gebouwd van hoge kwaliteit carbon met een 1k carbon wrap. De hengel herstelt snel om zelfs de meest verre worpen nauwkeurig af te leggen. Ondanks de flinke ruggengraat is de top relatief soepen en garandeert de X5 een soepele drilactie.

De Horizon X5 is een genot om naar te kijken én om mee te vissen!

Verder bevat de hengel een 18mm Fuji DPS reelhouder en is hij volledig voorzien van Fuji K-Series ogen (50mm startoog tot een 16mm topoog). Dankzij deze ogen worden zogenaamde ‘pruiken’ die tijdens de worp kunnen ontstaan drastisch verminderd. Tot slot heeft de hengel een ingetogen, zwarte afwerking wat deze hengel een zeer fraai uiterlijk geeft!

De Fuji ogen en reelhouder, gecombineerd met…

…de strakke afwerking, geven deze hengel fantastische looks!

RX+ beetmelders

Beslist één van de mooiste producten van Fox voor het aankomende seizoen: de RX+ Micron beetmelders! Deze revolutionaire beetmelder is de opvolger van de succesvolle NTX-R en het kan dus ook niet anders dan dat dit product een groot succes gaat worden. De RX+ is uitgerust met alle functies die je kan verwachten van een moderne beetmelder en daarnaast heeft hij ook een aantal unieke eigenschappen. Met vele gevoeligheids-, ledkleur-, en tooninstellingen, een bizar bereik en vele andere features kunnen we dan ook oprecht vertellen dat dit één van de betere modellen op de markt is!

De nieuwe RX+ Micron is dé keuze voor de veeleisende karpervisser!

Het kan dan ook niet anders dan dat dit product een groot succes gaat worden!

Ook de RX+ Receiver verdient de nodige aandacht. Ten opzichte van zijn voorganger, de NTX-R, is voornamelijk het design en het bereik sterk verbeterd. Dit laatste was eigenlijk al dik in orde, maar met de RX+ weet je 1000% zeker dat geen enkele stek teveel is gevraagd voor deze set! Het vernieuwde design ziet er stijlvol uit en de grotere LED-openingen zijn zeker een hele vooruitgang. In onderstaande video checken jullie alle specificaties en nadere info van deze beetmelderset!

Dumpy Bobbins

Naast een nieuwe beetmelders brengt Fox ook twee nieuwe hangers op de markt, in de welbekende ‘Black Label’ range. De Black Label Dumpy Bobbins hebben een echte klassieke, ‘old school’ uitstraling en zijn zéér breed inzetbaar. De hanger komt echter het beste tot zijn recht wanner deze wordt ingezet op middellange tot lange afstanden. De hanger is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren!

Ook brengt Fox de stijlvolle Stealth Bobbins. Deze hanger weegt dankzij de gefreesde aluminium body slechts vijf gram en daardoor is hij perfect voor het vissen met slappe lijnen op alle afstanden. De lijnspanning kan worden aangepast door de clip vaster of losser te draaien. Tevens kun je het koord inkorten naar de gewenste lengte. Wederom een gaaf product!

Vis jij vaak met slappe lijnen? Werp dan eens een blik op de Stealth Bobbins!

Wil jij één van deze producten in het echt bewonderen? Kom dan naar stand 420 in hal 4 en we laten ze je graag zien!


Nieuwe video van Chris de Clercq

We sluiten deze update af met een toffe video. In dit laatste deel van ‘Een nachtje doen met Chris de Clercq’ pakt Chris de grootste rivier van België aan. Ook hier vist Chris op een actieve manier, en laat hij zich niet stoppen door de lastige omstandigheden!

Zoals we hierboven al zeiden zal Chris, samen met aantal andere Fox consultants, op de stand aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. We zien jullie op Carp Zwolle!

Fox


Wil je meer informatie over de producten van Fox? Bezoek dan de website, like de Facebookpagina voor het laatste nieuws en check ook de twee fotodumps met nieuwe producten nog eens! Klik hier voor de eerste en hier voor de tweede.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl