ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pre-order nu al de nieuwe Ridgemonkey bivvy’s bij Hengelsport Molenberg!

Favoriet Favoriet
Pre-order nu al de nieuwe Ridgemonkey bivvy’s bij Hengelsport Molenberg!

Na een lange periode van ontwikkelen is het zo ver: de nieuwe RidgeMonkey tenten zijn onthuld! Wellicht heb je ze al voorbij zien komen, maar vanaf nu zijn ze ook te pre-orderen bij Hengelsport Molenberg. Nieuwsgierig geworden? Check de hele range in dit artikel!


Het team van Hengelsport Molenberg aan het woord: Met trots kunnen we melden dat de nieuwe tenten van RidgeMonkey vanaf april bij ons te verkrijgen zijn! Op onze webshop zijn de tenten zelfs al te pre-orderen, dus wees er dus snel bij om als één van de eersten met deze gave bivvy’s aan de waterkant te zitten!

Op onze webshop zijn de tenten zelfs al te pre-orderen voor april!

In onderstaande video, waarin Jay Cater van RidgeMonkey de bivvy’s toelicht, zijn al veel details te zien. In dit artikel lichten we de bivvy’s ook nog kort toe. Wil je meer info, klik dan op de afbeelding van de tent, dan kom je gelijk bij de juiste tent uit op onze site.

RidgeMonkey Escape XF1 Compact 1 man Bivvy

De XF1 Compact is de kleinste bivvy in het assortiment en perfect voor de visser die de voorkeur geeft aan een minimalistische schuilplaats die zich in de kleinste ruimtes kan wringen. Met verwijderbaar PVC grondzeil, buitentent en voorpaneel, kan de XF1 zo basic of zo luxe zijn als je zelf wil. De tent is zelfs uit te breiden met een Mozzie dat je beschermt tegen muggen en andere insecten. Bij ons pre-order je deze tent voor €874,99 en de extra Mozzie kost zo’n €86,99.

De XF1 Comfort is (net als de andere uitvoeringen) supersnel op te bouwen door middel van een aluminium x-frame!

RidgeMonkey Escape XF1 Standard 1 Man Bivvy

De XF1 Standard is een ruime en veelzijdige éénpersoons bivvy geschikt voor alles: van een enkel nachtje tot een verlengd verblijf op groot water. Met verwijderbaar PVC grondzeil, buitentent en voorpaneel, kan de XF1 zo basic of zo luxe zijn als je zelf wil. Deze tent is te pre-orderen voor €999,99 en ook weer uit te breiden met een Mozzie voor €99,99.

De voorkant van de XF1 Standard is (net als bij de andere bivvy’s) gemakkelijk te verwijderen!

RidgeMonkey Escape XF2 Compact 2 Man Bivvy

De XF2 Compact is ontworpen als comfortabele en toch gezellige tweemans bivvy voor twee standaard stretchers en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De XF2 Compact wordt geleverd met een vastgenaaid PVC-grondzeil, afneembare buitentent en voorpaneel en de optie om de XF2 uit te breiden met een voortent. Deze voortent is apart te bestellen en wordt onderaan in het artikel verder toegelicht. De XF2 compact is te pre-orderen voor €1.124,99 en ook weer uit te breiden met een Mozzie voor €119,99.

De XF2 Comfort wordt (net als de XF2 Standard) geleverd met een buitentent, stormpalen, scheerlijnen en een draagtas!

RidgeMonkey Escape XF2 Standard 2 Man Bivvy

De XF2-standaard is ontworpen als ruime tweemansbivvy en vooral gericht op de visser met een lang verblijf. Hij is geschikt voor elke toepassing waarbij maat en comfort bepalende factoren zijn. Met een vastgenaaid PVC grondzeil, verwijderbare buitentent en HydroX buitentent voelt het net alsof je thuis bent. Ook deze is weer uit te breiden met voortent. De XF2 Standard is te pre-orderen voor €1249,99 en uiteraard weer uit te breiden met een Mozzie voor €119,99.

De XF2 Standard heeft (net als de andere uitvoeringen) een winddichte, waterdichte en ademende 300D ripstop HydroX skin!

RidgeMonkey Escape XF2 Plus Porch Extension

Hierboven benoemden we het al, de XF2 tenten zijn uit te breiden met een voortent zoals hieronder te zien is op de foto. Bij deze voortent is ook nog eens een apart grondzeil te bestellen. De Porch Extension los is te bestellen voor €589,99 en het grondzeil hiervoor kost €124,99. Daarnaast kun je bij ons ook de voortent in combinatie met de XF2 kopen. Dat bespaart je gelijk nog euro’s! De XF2 Compact PLUS Porch Extension is te pre-orderen voor €1.599,99 en de XF2 Standard PLUS Porch Extension is te pre-orderen voor €1.749,99.

Met deze voortent…
…ben je van alle…
…gemakken voorzien!

Wees er dus snel bij om als één van de eersten een van deze tenten te bemachtigen!

Team Molenberg


Benieuwd naar wat Hengelsport Molenberg nog meer te bieden heeft? Neem dan snel eens een kijkje op de webshop van Hengelsport Molenberg en houd de Facebook– en Instagrampagina in de gaten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl