ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuws van Rebelcell: Black Friday en de Hengelsportbeurs in Utrecht!

Favoriet Favoriet
Nieuws van Rebelcell: Black Friday en de Hengelsportbeurs in Utrecht!

De mannen van Rebelcell vertellen in deze update niet alleen over de speciale Black Friday acties, maar ook over hun deelname aan de Hengelsport- en Botenbeurs in 2019. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder!


Het team van Rebelcell vertelt: Aankomend weekend barst het geweld op vele fronten los. Niet alleen de jaarlijkse Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht maar bijvoorbeeld ook Black Friday. Rebelcell heeft recent de nieuwe, compacte en vooral robuuste Outdoorbox 12.35 AV gelanceerd en komt nu met een aantal Black Friday acties welke geldig zijn t/m maandag 2 december!

Nieuws van Rebelcell is de 12.35 AV, die slechts 3,7 kilo weegt!

Een breed scala aan Rebelcell producten zijn beschikbaar met kortingen tot wel €200,-! Meer informatie is HIER te vinden.

Beurs in Utrecht

Rebelcell is tevens aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Per 1 december is Technautic de exclusieve distributeur van Rebelcell voor de hengel- en watersport binnen de Benelux. Rebelcell zal op de beurs te vinden zijn op de stand van Technautic, samen met topmerken zoals Minn Kota en Humminbird. Zoek je een nieuwe Rebelcell, wil je deskundig advies of de producten gedemonstreerd krijgen? Kom dan langs op de beurs of bezoek het Rebelcell Experience Center bij Boot4.nl!

Wil je de Rebelcell producten in het echt bekijken? Kom dan naar de beurs in Utrecht!

Rebelcell is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot marktleider binnen de hengelsport. Door continue te blijven innoveren, komen er steeds weer nieuwe producten die nog beter aansluiten op de wensen van de moderne karpervisser. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe Outdoorbox 12.35 AV met haar waterdichte behuizing.

Eén van de nieuwste innovaties vanuit Rebelcell: de 12.35 AV Outdoorbox!

Deze Outdoorbox en vele andere producten zijn allemaal te aanschouwen op de beurs in Utrecht en uiteraard direct te bestellen via de website.

Tot ziens op de beurs of op de website!

Team Rebelcell


Voor meer informatie over de producten van Rebelcell bekijk je de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl