ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

NU GEOPEND – Het nieuwe Franse water Etang de Chanet (+ winactie)!

Favoriet Favoriet
NU GEOPEND – Het nieuwe Franse water Etang de Chanet (+ winactie)!

Vanaf 25 april is Etang de Chanet klaar voor de eerste boekingen. Dat is natuurlijk reden voor een feestje en daarom loopt er momenteel een gave winactie! Wat je verder kunt verwachten van dit water lees je in dit artikel.

Het was een flinke klus, maar na jarenlang zweten kan het water eindelijk open voor het grote publiek!

De mannen van Etang de Chanet aan het woord: De afgelopen jaren hebben wij flink gewerkt aan het water ‘Etang de Chanet‘. We zijn erg blij om eindelijk te kunnen melden dat we vanaf eind april open gaan voor boekingen! Benieuwd waarom dit water op jouw verlanglijstje moet komen te staan? Lees dan snel verder!

Cruisende karpers op Etang de Chanet!

Locatie

Etang de Chanet ligt op nog geen vijf uur rijden vanaf Breda. Dit maakt het water ideaal voor degene die niet al te ver willen rijden. We mikken in het bijzonder op de karpervisser die zijn visvakantie graag doorbrengt in een schitterende omgeving met kwalitatief hoogstaande en luxueuze faciliteiten. Zo kun je ongestoord genieten van de visserij!

Een prachtige schub uit het bestand!

In de onderstaande video zijn gave drone beelden van het water te zien. Je ziet niet alleen het bestand, maar je krijgt in deze video ook een glimp te zien van de omgeving!

Faciliteiten

Het meer heeft een luxe lodge met ingerichte keuken en een eetgelegenheid. Daarnaast zijn er op het complex luxueuze douches en toiletten aanwezig, die je verblijf een stuk aangenamer zullen maken. Ook zul je bij ons nooit met lege accu’s komen te zitten: we hebben er namelijk voor gezorgd dat er rondom het hele water elektriciteit aanwezig is! En wat dacht je van een WiFi-verbinding op de stek? Ook dat is uiteraard geregeld! Over luxe gesproken… 😉

De lodge bied de mogelijkheid om een lekkere maaltijd te bereiden!

Bestand

Het bestand bestaat op dit moment uit 250 karpers die we hebben geselecteerd bij één van de beste kwekers in Frankrijk. Deze vissen hebben we in november 2019 uitgezet op een gewicht van 8,5 kilo tot wel 20 kilo. De vissen zijn tot op heden dus nog nooit gevangen!

Vissen op een bestand dat nog nooit op een onthaakmat is beland? Het kan op Etang de Chanet!

Meteen na het uitzetten zijn we gestart met een uitgebalanceerd voedingsschema om de vis in optimale conditie te houden. We hebben er alle vertrouwen in dat ze stuk voor stuk zullen uitgroeien tot karaktervolle, gewichtige en beresterke vissen! Check hieronder een video van het nieuwe bestand dat we hebben uitgezet:

Stekken

De stekken zijn erg ruim ingericht, zodat het mogelijk is om iedere stek met twee man te bevissen. Het water heeft enkele eilanden waar tegenaan kan worden gevist en de dieptes variëren van één tot drie meter. Vanaf iedere stek zijn er wel hotspots te bevissen, dus je maakt overal goede kans op een vis!

De stekken op Etang de Chanet zijn zeer ruim aangelegd!

Ben je al enthousiast geworden van ons water? Check dan zeker de website of klik hier om meteen een plekje aan het water te bemachtigen!

Wie weet zit jij binnenkort te genieten van het Franse zonnetje aan dit bijzondere water!

Winactie

Speciaal ter gelegenheid van de opening van het water hebben we een spectaculaire like, share en win actie op poten gezet. Je kunt namelijk een week gratis exclusief vissen op Etang de Chanet winnen, ter waarde van €2.400! Check hieronder wat je moet doen om kans te maken op deze prijs:

  1. Like de Facebookpagina van Etang de Chanet (klik HIER)
  2. Deel het actiebericht (die vind je HIER)
  3. Tag in het actiebericht de vrienden met wie je een week zou willen vissen (max. 8 personen) en laat ons weten waarom je deze mensen hebt uitgekozen
Zou jij dit water samen met vrienden willen bevissen? Doe dat snel mee met de like, share en win-actie!

LET OP: De actie loop tot en met 15 februari, dan maken we de winnaar bekend.

Wij hopen je snel te zien aan het water!

Team Etang de Chanet


Op zoek naar meer informatie over Etang de Chanet? Bezoek dan zeker eens de website, of houd hun Facebookpagina in de gaten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl