Nu verkrijgbaar: De KWO Najaarsbox!

Favoriet Favoriet
Nu verkrijgbaar: De KWO Najaarsbox!

De KWO Najaarsbox 2019 is een feit! Een goed gevulde box met een winkelwaarde van ruim €100,-. De volgende merken zijn weer van de partij: MTC Baits, CBB Baits, PB Products, Baitworld, Monkey Climber NASH, Pole Position, Carpleads, The Carp Specialist en Hengelsportbeurs Utrecht. Scoor de box nu want OP=OP!

Kun je niet meer wachten? Bestel de box NU door hier te klikken!

De najaarsbox zit weer vol met aantrekkelijke najaarsproducten!

Producten in de Najaarsbox (totale waarde = €101,35!):

Onder andere twee boilienaalden en drie loodjes zijn in de najaarsbox te vinden.

En verder…

De najaarsbox zit VOL met gave flyers en kortingsbonnen!

Begin je najaar goed met de nieuwe KWO Najaarsbox! De box zit weer gevuld met topproducten van de volgende merken: MTC Baits, CBB Baits, PB Products, Baitworld, Monkey Climber NASH, Pole Position, Carpleads, The Carp Specialist en Hengelsportbeurs Utrecht.

De nieuwe najaarsbox zit weer bomvol topproducten!

De KWO Najaarsbox tikt een winkelwaarde aan van ruim €100,-, maar voor slechts €34,95 is hij van jou! Als je KWO Member bent krijg je daar bovenop nog extra voordeel en kost de box je slechts €27,95. Dat is een korting van 72%! Daarnaast krijg je nog meer voordeel in de vorm van kortingsbonnen.

Ook een Monkey Climber magazine vind je in de box!

Golden Ticket en 50% korting

Zoals je gewend bent uit de vorige KWO Boxen maak je bij aanschaf van de box ook kans op een Golden Ticket. Vind je dit ticket, dan win je een midweek vissen voor twee personen op de Karperhoeve in België, ter waarde van maar liefst € 300!

Wie weet ben jij de gelukkige en kom je dit ticket tegen in je najaarsbox!

Verder maak je ook nog eens kans op 50% korting bij MTC Baits. Onder vijf willekeurige potjes pop-ups zitten namelijk code’s verwerkt die jou recht geven op aas, heel veel aas!

Wil je meer weten over de producten in de box? Lees dan hieronder verder! Liever meteen bestellen? Klik dan op de onderstaande button!

MTC Hi-Visual Pop-ups KWO Mix

De Hi-Visual pop-ups van MTC hebben een drijfvermogen waarmee ze dagenlang kunnen blijven drijven. Ze zijn elastisch, vormvast en bevatten een mechaniek die de triggers gemakkelijk én lang laten ontsnappen. Kortom: zit jij dit najaar aan de waterkant, dan mogen de Hi-Visual pop-ups niet ontbreken!

In het najaar mogen de Hi-Visual pop-ups niet ontbreken in je uitrusting!

In de Najaarsbox zit een pop-up mix met de smaken Sweet Scopex, SupaTuna, GS1, MinaMino en Response Red, oftewel de KWO Mix!


MTC Robin Red Liquid

Er zijn diverse vloeibare Robin Red liquid versies op de markt en ook MTC doet een duit in het zakje. Na een uitgebreide testperiode zijn ze er uiteindelijk in geslaagd om een versie te maken waar ze met recht trots op zijn!

Ook deze mega effectieve liquid vind je in de najaarsbox!

Een zeer hoog aandeel origineel Robin Red by Haith’s is verwerkt in deze donkerrode liquid, en dankzij een aantal geheime trucjes en ingrediënten steekt deze versie volgens MTC ver boven de rest uit! In de najaarsbox vind je een jerrycan(netje) met 500 ML Robin Red Liquid.


CBB Milky Ice Cream

In het najaar wil je natuurlijk zoveel mogelijk dikke karpers vangen. Om dat voor elkaar te krijgen heb je in ieder geval een kwalitatief aasje nodig, zoals de Milky Ice Cream van CBB! Deze boilie zit bomvol unieke flavours, waarmee je talloze karpers gegarandeerd aan het azen krijgt.

Met de Milky Ice Cream boilies krijg je de karpers gegarandeerd aan het azen!

De Milky Ice Cream is perfect om te gebruiken bij wat lagere watertemperaturen. De bol bestaat namelijk uit goed verteerbare melen, waardoor de karper slechts kort verzadigd zal zijn en al snel de behoefte krijgt om meer te eten. De gave, lichtbruine kleur maakt de boilie af en geeft hem een ‘washed out’ look. In de najaarsbox zit één kilo 20mm Milky Ice boilies.

Perfect voor in het najaar: de Milky Ice Cream boilies van CBB!

PB Products Haken

De haken van PB Products hebben inmiddels geen introductie meer nodig: ze hebben hun waarde al dubbel en dwars bewezen! Vlijmscherp, oersterk en enorm betrouwbaar zijn drie kernwoorden die deze haken goed omschrijven.

Wat is een najaarsbox zonder haken? Ook die zijn voor je geregeld!

Om je kennis te laten maken met verschillende soorten haken hebben we de najaarsbox gevuld met een promopack, met daarin de volgende haken: Bridge Beater Hook, Super Strong Aligner Hook, Anti Eject Hook, Chod Hook en de Long Shank Hook. Van elke haak zit er één in de verpakking!

Maar liefst vijf verschillende haken vind je in de box!


PB Products Onderlijn Spoeltjes

Naast haken doet PB Products nog een duit in het zakje: je vind namelijk ook spoeltjes met onderlijnmateriaal in de najaarsbox! Om je voor te bereiden op iedere mogelijk situatie zitten er drie varianten in de box: Armabraid, Jelly-Wire en de Chameleon XS. Van ieder type onderlijnmateriaal zit er een klosje met twee meter in de box. Doe er je voordeel mee!

In de box zitten drie verschillende soorten onderlijnen van PB Products.

Baitworld Partikels

Wil jij dit najaar snel activiteit op je voerstek krijgen? Dan knal je natuurlijk een flinke schep partikels van Baitworld in het water! De partikels die je in de najaarsbox vind bestaat uit een mix van tarwe, tijgernoten en gele mais. Oftewel: drie snoepjes waar de karpers dol op zijn!

De partikelmix: karpers zijn er dol op!

In de najaarsbox zit maar liefst 1,5 kilo van deze partikelmix. Ideaal om je najaarsstek op gang te krijgen of om bijvoorbeeld kleine voerstekjes aan te leggen bij het vissen met de pen!


Monkey Climber Magazine

Tijdens het wachten op een aanbeet wil je natuurlijk wat te lezen hebben. Geen paniek, we’ve got you covered! In de najaarsbox zit namelijk een hele toffe editie van het Monkey Climber magazine. Zo heb je tussen het drillen door ook tijd om even te ontspannen 😉

De uitgave die in de najaarsbox zit is editie 16 van de zomer van 2019.Nash Captive Boilienaald

Een item dat niet mag ontbreken in de najaarsbox is natuurlijk een boilienaald! Met dit handige tooltje schuif je je aas eenvoudig op je hair en ben je klaar om te vissen. De boilienaald in de najaarsbox komt uit het assortiment van Nash en is enorm sterk en duurzaam. Van deze boilienaald kun je jarenlang plezier hebben!

Twee verschillende soorten boilienaalden zijn in de box te vinden.

Wat bovendien uniek is aan deze naalden is dat ze aan de onderzijde een ruimte hebben waar je boiliestoppertjes in kunt stoppen. Wel zo handig!


Nash Micro Boilienaald

Naast de ‘gewone’ Captive boilienaald zit ook het kleinere broertje, de Micro variant, in de najaarsbox. Dit exemplaar is nog dunner en fijner dan de gewone Captive boilienaald, waardoor je ook breekbaar haakaas (zoals mais of zachte boilies) aan je rig kunt rijgen.

Ook het kleine broertje van de Captive boilienaald zit in de box!

Net als zijn grote broer zit ook in deze variant een ruimte aan de onderzijde waar je boiliestoppertjes in kwijt kunt.


Pole Position Safety Lead Clip

Veilig vissen is anno 2019 eigenlijk een must voor iedere karpervisser. Om je op weg te helpen naar een visveilige manier van vissen zitten er drie Pole Position CS Safety Lead Clips in de najaarsbox. Deze systemen zijn helemaal klaar om te gebruiken: knoop de leader aan je hoofdlijn, maak je onderlijn vast aan de wartel, monteer een stuk lood (ja, ook die zitten in de najaarsbox!) en je bent klaar om te vissen!

Drie kant en klare Pole Position leaders zijn te vinden in de najaarsbox!

Wat het CS Safety Lead Clip systeem uniek maakt is dat de onderlijn niet vastgeknoopt zit aan de leader. Hij blijft dus wel zitten bij een aanbeet of bij het uitwerpen, maar bij lijnbreuk zal de vis alleen met de onderlijn achterblijven.

Met het CS Safety Lead Clip systeem vis je 100% visveilig!


Carpleads lood

De mannen van Carpleads weten het als geen ander: zonder een stuk lood zijn wij karpervissers reddeloos verloren! Deze Duitse firma levert maar liefst drie stukken lood aan voor in de najaarsbox. De loodjes hebben drie gewichten: 80 gram, 100 gram en 115 gram. Monteer ‘m op de CS Safety Lead Clip en je bent klaar om te gaan!

De mannen van Carpleads regelen een aantal fraaie loodjes!

Ticket Hengelsportbeurs Utrecht

Dit jaar vindt alweer de 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs plaats. Van 29 november tot en met 1 december staat de jaarbeurs weer in het teken van de hengelsport. Maar liefst 200 stands zijn er te bewonderen, dus voor iedere (karper) visser is er wel iets te vinden!

Een ticket voor de Hengelsport- en Botenbeurs mag niet ontbreken in de box!

Voor ons karpervissers is het CarpSquare gedeelte wellicht het meest interessant. Hier vind je allerlei karpergerelateerde stands van onder andere groothandels, winkeliers, leveranciers, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en nog veel meer. Kortom: dit evenement mag je niet missen! In de najaarsbox vind je één toegangsticket voor dit evenement.Deals

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook weer een flink aantal toffe combinatiedeals voor je gemaakt! In de foto’s hieronder kun je ze allemaal bekijken. Klik op de foto’s om naar de betreffende deal te surfen!

Veel plezier met de box!

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl