ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer On The Move

On The Move #2 – De eerste bakken – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 33 MIN

Whoop, whoop! Na de ijskoude (en stroeve) start in On The Move #1 was het tijd voor WRAAK! Samen met Rico knalde Mike wederom naar het azuurblauwe water in Zuid-Frankrijk om te kijken of het voorjaarszonnetje de karpers had geactiveerd. Vrij snel sloot de vader van Mike aan en het drietal beleefde uiteindelijk een unieke sessie. Eentje met hoogte- maar ZEKER ook dieptepunten… 😉

Een vis uit de frisse eerste editie van On The Move…

Mike aan het woord: Inmiddels hebben jullie gezien dat wij in maart flink door het stof moesten om niet visloos huiswaarts te keren. Het figuurlijke deukje in ons zelfvertrouwen moest verwerkt worden. Na 2 weken in eigen land zagen we de temperaturen in het verre zuiden flink stijgen en leek de winter echt ten einde te komen. Ik belde Rico, want ik wist dat hij ook tijd had voor een trip:

Yo maat, zeker weten dat ze wakker worden nu!

Mooi, laten we dan vrijdag wegknallen. Ik kook de tijgers af, regel jij de rest!

Is goed! Zie je vrijdag ouwe!

Later in de sessie zou Pa Thille aanschuiven, hij kon de Franse zon in ieder geval wel waarderen!

Met het idee om revanche te nemen op dit magisch watertje moesten er wat aanpassingen gedaan worden in het materiaal!  Zo ging er een extra boot mee! En werden vismontage vanwege de zachte bodem extra getuned om het vertrouwen te boosten. Het moest nu wél gebeuren want terugkomen dit jaar zou er niet meer in zitten!

De vloot werd uitgebreid voor deze missie.

Vorige jaar viste ik deze periode mijn eerste sessie in de Alpen en deden mijn vader en ik de eerste echte Franse sessie samen! Een vervolg kon niet lang uitblijven al zou mijn vader pas later in de sessie aanschuiven (middels een vlucht naar Marseille). Zo kwam het dat Rico en ik een nachtje oversloegen en mijn VW naar het Zuiden bliezen.

Ook Rico ving enkele lekkere kneiters tijdens deze voorjaarstrip!

Het doel was om in 3 dagen zoveel mogelijk runs af te dwingen om vervolgens de regio te verkennen en nieuwe vissen te gaan vangen in dit mooie gebied. Dat de dingen anders zouden lopen als verwacht is natuurlijk heel normaal normaal, maar nu kwam er toch wel weer erg veel rampspoed op ons pad…

Een #BAKKIE voor de vader van Mike!

Videotime!

Goed, genoeg geluld. Laten we gaan kijken naar ruim een half uur karperavontuur! Geniet van On The Move #2:

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook