ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer On The Move

On The Move #3 – Team No Sleep – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 32 MIN

Boemmm, ze zijn terug: Mike Thille, Thille senior en vismaat Rico. Het is tijd om verder te gaan met de On The Move videoserie. We zagen het trio al strijden op een kraakhelder water in Zuid-Frankrijk, maar na het vangen van een aantal veertigers werd het tijd om het avontuur weer op te zoeken. Een in de soep gelopen motor zorgde voor stress maar iedere openbaarwatervisser (mooi Scrabble woord) weet dat dit er bij hoort…  😉

Hoe blauw wil je het hebben?

Mike aan het woord: Zoals jullie zagen in OTM #2 begon de sessie met een heerlijke serie vissen. Dit zorgde ervoor dat we de vrijheid hadden om nieuwe wateren te verkennen. Vooral het najagen van geruchten is iets waar we van smullen. Ook nu hadden we  op voorhand al andere wateren op het oog die we zeker even wilde aandoen om er een gevoel bij te krijgen. We proberen altijd wat tijd in onze trips te creëren om geruchten of ideeën te checken. Meer dan vaak komen we aan en is het niks, Dit hoort erbij vinden wij. Maar heel soms klopt het of ontdek je iets waar we om dat moment even ons ding mogen doen. Daar gingen we ook deze trip voor!

Na een aantal 20kg+ vissen was de druk er af en werd het vizier gericht op nieuwe visgronden.

Een van mijn betere beslissingen van dit jaar is toch wel om voor mijn VW een volledig Europees service pakket af te sluiten bij de ANWB. Want zoals jullie in deel 2 zagen ging de auto NDK… Na een belletje richting de alarmcentrale stond er binnen 45 minuten een lokale sleepdienst naast mijn wagen; goud! De leenauto gaf wat discussie met de ANWB mevrouw. Wij wilden natuurlijk wel een knappe visbolide 😉 Gelukkig kwam die konden we door!

Fonkelnieuw en dan meegegeven worden aan 3 karpervissers… #slechtplan

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook