ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer On The Move

On The Move #4 – Ciao France – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 26 MIN

Jawel dames & heren! Hij is weer On The Move geweest, onze eigen Mike Thille. Inmiddels zijn we bij deel 4 van zijn serie aangekomen en in deze video gaat hij met z’n nieuwe mattie Renaldo naar visgronden waar wijn, stokbrood en een vakantiegevoel uitermate goed gecombineerd kunnen worden met het #HARKEN van fraaie karpers!


Knalluh!

Mike aan het woord: Het editen van deze videoserie kost mij meer tijd dan ik in gedachten had. Inmiddels zijn we een hoop tutorials op YouTube verder en na vele uren knippen en plakken probeer ik steeds vaardiger te worden in het knutselen met beelden. In een film als deze gaat ruim 30 uur edit werk zitten en nadat ik terug was van deze trip had ik flink wat in te halen op werk. Zodoende werd het bewerken van deel 4 soms even in de hoek geschoven, maar hij is af!

We trappen af in Les Alpes!

Maar goed, het vierde avontuur had ik erg vroeg dit jaar al gepland. Op het werk wilden ze graag tijdig weten wanneer deze ‘hardwerkende’ Amsterdammer weer pleitos zou gaan ;). Ook mijn Vriendin Melis vond het wel gezellig om wat weekjes samen in de zon te vertoeven. Zodoende was dit eigenlijk de eerste trip die ik vorige winter al heb vastgelegd.

Na nog een check bij de baas op werk en de baas thuis bleek helaas dat maximaal 3 weken realistisch was. “Ach, tijd zat” dacht ik, normaal ben ik nooit langer dan een week weg dus dit wordt #KNALLUH!

Drie weken vakantie! Waar te beginnen ennuhhh hoe eindigen we?

De keuze viel op een water dat al vaker voor is gekomen in mijn gedachten.

Na mijn Alpen trips van vorig jaar had ik één van mijn vrienden beloofd hem mee te nemen. Ik heb even serieus moeten filteren na alle geruchten die ik hier en daar opving en ik moest en zou een paar dagen vissen. De keuze viel op een water dat al vaker voor is gekomen in mijn gedachten.

Met zijn tweeën vissen is natuurlijk altijd gezelliger en het scheelt een hoop onnodig filmwerk met waterdruppels op de lens 😉 .

Renaldo is een echte allrounder al vindt hij het karpervisser wel steeds leuker worden! We gaan ons best doen hem in ieder geval naar huis te sturen met een dikke vis!

Videotime

Benieuwd wat deze Amsterdamse karperboys uit de Alpenmeren weten te hengelen? Gaat het Renaldo lukken om een dikke bak te scoren? Check het in de video!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook