ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer On The Move

On The Move #5 – De eerste Italiaanse trip – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 41 MIN

De Dolomieten… Voor het eerst doet Mike Thille dit berggebied aan. Verscholen tussen de Italiaanse rotspartijen liggen een aantal oogverblindend mooie wateren. Samen met zijn vriendin Melissa zocht de papa-in-spé rust op een camping en vooraf zei hij:

Schat, ik neem ook nog een paar hengels mee…

Oja, en 200 kilo aas. Goed?


Mike aan het woord: Tsja, jullie weten: als de vrouw mee gaat kan er niet VOLGAS gevist worden, maar omdat ik ruim 2 weken de tijd had (en Melis het zelf stiekem ook wel leuk vindt) wist ik wel dat ik mijn portie karper wel zou gaan vangen. Zeker omdat ik mijn onderwatercamera mee had genomen: dit geeft toch wel een extra dimensie aan de visserij!

Na al drie Franse trips te hebben gemaakt was ik halverwege 2018 ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Nou, reken maar dat ik die vond op dit brute Italiaanse meer. Extreme dieptes, absurde graskarpers en het grote karperbestand maakte het niet gemakkelijk, maar damnnn: ik ga de drills niet snel vergeten!

Grasmaaier XXL!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1