ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer On The Move

On The Move #8 – Recap – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 21 MIN
Kanalen: Frankrijk, Video

Na 7 vette delen van On The Move breekt er een nieuwe periode aan in het leven van de hardcore Frankrijk liefhebber Mike Thille. Vorige maand werd hij namelijk vader en dat zorgt ervoor dat hij in 2019 niet al te vaak naar het Zuiden zal afreizen. Aangezien hij nu op een belangrijk punt in z’n leven is aanbeland is dit ook een mooi moment om terug te blikken!

Mini Mike is #InTheHouse

Mike aan het woord: Wauw, wat heftig is het om voor het eerst vader te worden! Ik ben super trots, niet alleen op m’n zoontje Jace, maar ook op m’n lieve, moedige vriendin! Wij mannen hebben het maar makkelijk; de vrouw doet het échte werk als een een kind op de wereld gezet moet worden… Nu de rust in huize Thille langzaam aan het wederkeren is, is dit ook een mooi moment om terug- en vooruit te blikken!

Mooie spiegelkarpers, het gaat niet lang meer duren voordat ik er weer achteraan ga!

Terugblikken op ‘On The Move’

Ik heb INTENS GENOTEN van het maken van de On The Move serie en hoop dat jullie het tof vonden om naar te kijken. De komende maanden zal ik vooral in Nederland aan de slag gaan en dat vraagt om een andere mindset én aanpak. Dit en meer bespreek ik met Michiel in onderstaande video. Daarin ga ik tevens in op jullie vragen naar aanleiding van een oproepje dat ik op sociale media had geplaatst. Damnnn, wat zijn er veel vragen binnen gekomen! Bedankt daarvoor!

Tijd om terug te blikken…

…onder andere op mijn ‘onderwater avonturen’!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1