ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Onderuit in France – 4 dingen die ik leerde van mijn eerste openbare trip

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Door de vele video’s en succesverhalen reizen jaarlijks talloze hengelaars af naar het Zuiden, op zoek naar grote karpers. Dat het niet altijd loopt zoals verwacht blijkt wel uit dit artikel, waarin Pim Grootnibbelink vier dingen deelt die hij leerde uit zijn eerste openbare Franse trip!


Pim aan het woord: Frankrijk… Door velen gezien als hét Mekka voor de karpervisser en dat is natuurlijk niet zonder reden. Er zijn immers al honderden, zo niet duizenden, vissers met een volle SD-kaart teruggekeerd uit het Franse land. Wat veel karpervissers zich echter niet realiseren is dat je bij een trip naar Frankrijk nooit garantie hebt op succes. Sterker nog: er komen jaarlijks ook talloze vissers met lege handen terug!

Frankrijk is een fantastisch land, maar garantie op succes heb je natuurlijk nooit!

In dit artikel neem ik jullie mee naar mijn eerste openbare trip in het Franse land. Vanaf de eerste dag dat we daar zijn loopt er weinig meer volgens plan… Uiteindelijk heb ik vier dingen samengevat die ik leerde tijdens deze trip. Ik hoop dat je er wat aan hebt, zodat jij deze fouten niet hoeft te maken!

Vanaf de eerste dag loopt er weinig meer volgens plan!

1. Dingen gaan niet zoals gepland

We komen ’s avonds laat aan bij een klein kanaaltje waar we overnachten. De beoogde stek is vrij, dus tot zover gaat het goed. ’s Nachts weten we instant zowaar een fraaie spiegeltje van zo’n tien kilo te vangen, dus we zijn in ieder geval van de nul af!

We zijn van de nul af!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook