ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Op zoek naar een voerboot? Bekijk de mogelijkheden bij Global Fishing!

Favoriet Favoriet
Op zoek naar een voerboot? Bekijk de mogelijkheden bij Global Fishing!

Voerboten zijn inmiddels niet meer nieuw te noemen in het karperwereldje. Een voerboot biedt diverse voordelen, zoals het nauwkeurig uitvaren van je lijnen of het eenvoudig vissen op grote afstanden. Echter maken nog maar relatief weinig karpervissers gebruik van dit handige hulpmiddel, wat natuurlijk zonde is! Nederlandse voerbotenbouwer Global Fishing, bekend van de Navigator en Maverick voerboten, biedt een aantal kwalitatieve voerboten aan en heeft daarnaast ook ontelbare accessoires en gadgets in haar assortiment!


Global Fishing staat bekend om haar goede service, hoge kwaliteit en innovatieve karakter. Die eigenschappen zijn duidelijk terug te vinden in de voerboten die zij bouwen! De Navigator en de Maverick behoren niet voor niets tot de meest populaire voerboten op de markt. In dit artikel lees je meer over deze beide voerboten, inclusief de diverse opties en accessoires die Global Fishing jou te bieden heeft!

Kwaliteit staat bij Global Fishing hoog in het vaandel, en dat is duidelijk terug te zien in de vakmanschap waarmee de boten worden gebouwd!

De mannen van Global Fishing aan het woord: Al jarenlang hebben wij twee voerboten op de markt: de Maverick en de Navigator. Door de jaren heen zijn deze boten uitgegroeid tot favoriet van menig visser, en daar zijn we natuurlijk trots op! We vertellen jullie daarom graag meer over deze twee boten.

Door de jaren heen zijn deze boten uitgegroeid tot favoriet van menig visser!

Navigator

De Navigator is een in Nederland ontwikkelde en geproduceerde boot, die zich op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid onderscheid van de concurrentie. De trimaran romp (de drie parallelle rompdelen) wordt vervaardigd uit stevig en slagvast ABS, waardoor de boot zelfs in de meest extreme weercondities is in te zetten! De Navigator wordt gebouwd met de allerbeste componenten en bevat een aantal slimme features zoals een roestvrijstalen schroefbescherming. Doordat de onderdelen in de Navigator van hoge kwaliteit zijn, staat de boot garant voor jarenlang vaarplezier!

De ‘basic’ Navigator ziet er al strak uit! Uiteraard is de voerboot uit te breiden met strakke designs en vele opties zoals een dieptemeter en een voervijzel.

Maverick

De Maverick zou je kunnen zien als het kleine broertje van de Navigator. Ook deze boot is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en heeft dezelfde romp als de Navigator. Het enige verschil tussen de Maverick en de Navigator is dat de Maverick geen hook-release systeem heeft en gebruik maakt van een ander type handzender. Dit maakt de Maverick echter wel iets goedkoper dan de Navigator. Qua opties heb je met de Maverick evenveel keuze als bij de Navigator. Wil je bijvoorbeeld een extra zoeklicht of een dieptemeter/ GPS systeem, dan is dit ook bij de Maverick te krijgen!

Ook de Maverick ziet er gelikt uit in het zwart. Scroll naar beneden om te zien hoe je het uiterlijk van je boot kunt pimpen!

Opties en uitbreidingen

Zowel de Navigator als de Maverick kun je bij bestelling zelf samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur van de LED’s, de optie voor een digitale accu indicatie, een dieptemeter/ GPS systeem, een high power LED zoeklicht, een sticker of zelfs een eigen naam! Daarnaast is het ook mogelijk om een voervijzel op je voerboot te zetten, zowel bij de Navigator als bij de Maverick. De voervijzel is ontwikkeld in Nederland en heeft hetzelfde hoge afwerkingsniveau als de rest van de boot. In de voervijzel kun je 500 gram 20mm boilies kwijt, of zelfs een kilo hennep, mais of tijgernoten!

De voervijzels zijn van hoge kwaliteit en kunnen net als de boot in diverse prints geleverd worden!

Special Edition en folidip

Global Fishing kan je boot voorzien van diverse gave printjes, om het geheel er nog strakker uit te laten zien! Misschien wel de meest speciale is de nieuwe Dirty Cash Special Edition. Kies je voor dit uiterlijk, dan wordt je voerboot voorzien van een speciale paint die je voerboot een zeer gelikte look geeft!

Deze voerboot zal door menig medevisser worden nagekeken! 😉 Foto’s: Loek van Walsem

De brute zwarte look…

…en de gouden details maken deze boot helemaal af!

Naast deze Special Edition zijn er nog talloze mogelijkheden om je voerboot helemaal naar jouw wens te maken. Bij Global Fishing is er namelijk een ‘pimp my boat‘ afdeling! Om deze afdeling tot stand te brengen zijn we een samenwerking met H2O Foliedip aangegaan. Samen met de deskundigheid van dit bedrijf kunnen we jullie meer dan 2.000 prints aanbieden om uit te kiezen!

Samen met de deskundigheid van dit bedrijf kunnen we jullie meer dan 2.000 prints aanbieden om uit te kiezen!

Binnen de prints kun je ook nog kiezen voor een matte of een hoogglans look. De foliedip is hittebestendig, uiterst duurzaam, kleurvast én biedt een extra beschermlaag voor je kostbare boot. Foliedippen is zeker de moeite waard bij de aanschaf van een voerboot!

In het assortiment van ruim 2.000 prints zit er vast ook eentje voor jou bij!

Andere producten

Naast voerboten heeft Global Fishing ook andere producten in haar assortiment. We nemen hieronder drie toffe producten met jullie door!

Boston Swing

De Boston Swing is een zeer compacte batterij van 11.2 Volt en 5.3 Ah. De Boston Swing is een Li-ion batterij, wat betekent dat de batterij zeer duurzaam is en een hoge capaciteit aan stroom kan leveren. Met dit kleine batterijtje kun je je dieptemeter maar liefst een week lang zijn ding laten doen! Om het nieuwe jaar goed te beginnen kun je deze batterij in de maand januari met €15.- korting in de webshop scoren.

Met deze kleine li-ion batterij hoef je je geen zorgen meer te maken of je dieptemeter het blijft doen!

Powerhouse

Naast de Boston Swing is ook de Global Fishing Li-Ion Powerhouse nieuw in het assortiment. De Powerhouse is een accu voor in je voerboot met een indrukwekkende capaciteit van maar liefst 22,4 Ah! Je koopt de Powerhouse inclusief acculader. De eerste 50 snelle beslissers kunnen deze Powerhouse met €25 korting in de webshop scoren.

De Powerhouse voorziet je voerboot vele uren lang van stroom!

Mobisun producten

Global Fishing heeft ook een aantal innovatieve producten van Mobisun in het assortiment. Deze producten variëren van powerbanks tot complete zonnepanelen, waardoor je nooit meer zonder stroom komt te zitten!

In het Mobisun assortiment vind je ook een speciale laptop powerbank en een zonnepaneel!

Kortom, bij Global Fishing kun je een voerboot kopen die er precies uit ziet zoals jij ‘m wil hebben, inclusief de opties die jij graag op je boot wil hebben! Daarnaast biedt dit bedrijf gave accessoires, waardoor je nóg beter en eenvoudiger gebruik kunt maken van je voerboot. Ben je dus op zoek naar een voerboot, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Global Fishing! Overigens vieren we dit jaar het tienjarige bestaan van de onze voerboten en dat gaan we natuurlijk vieren. In het voorjaar hoor je hier meer over!

Global Fishing


Wil je voortaan op de hoogte blijven van alle acties, nieuwtjes en ontwikkelingen achter de schermen bij Global Fishing? Breng dan een bezoek aan de website en like ook de Facebookpagina om niets te missen van alle actualiteiten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl