ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Op zoek naar een rubberboot, elektromotor en accu? Bekijk dan de Pro Line range!

Een bedrijf dat nauw luistert naar de markt en zich continu ontwikkelt om aan de wensen van de moderne karpervisser te voldoen is Pro Line. Meerdere keren per jaar komen ze met nieuwe items en in deze update vind je naast de botenrange ook de (nieuwe) accupacks, elektromotoren en toffe accessoires voor het bootvissen!

Meteen het complete assortiment van Pro Line bekijken? Check dan de nieuwe catalogus van 2021!


De mannen van Pro Line aan het woord: Ben jij nog op zoek naar de ideale boot voor het karpervissen, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben verschillende boten in ons assortiment en uiteraard kunnen wij jullie voorzien van alle benodigde accessoires. Zo ben je in één keer klaar om erop uit te trekken, ongeacht jouw vissituatie!

Licht en compact op pad

Door de alsmaar groeiende vraag naar een compacte lichtgewichte boot hebben wij besloten om een Ultra Lightweight Commando Boat te ontwikkelen. De rubberboten zijn uiteraard licht in gewicht en door hun AirDeck bodem en kwaliteitsmaterialen zeer duurzaam en stabiel. Dankzij deze eigenschappen hebben de boten perfecte vaareigenschappen en de grotere modellen zijn zelfs met een buitenboordmotor te gebruiken! Ideaal voor de ruigere riviervisserij of de grote Franse reservoirs.

Met deze boten speelt Pro Line duidelijk in op de behoefte van karpervissers.
Licht in gewicht, maar toch mega stabiel!

De Ultra Lightweight Commando Boats zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten: 160, 180, 210, 240 en 270, waarbij de kleinste slechts 13 kilo weegt en de grootste iets meer dan 27 kilo. Kortom: voor iedere visserij is er een geschikt model! Ze worden compleet geleverd en en ideaal te gebruiken in combinatie met onze elektromotor en accupack.

De Ultra Lightweight boten zijn gemaak van 0.7mm dik doek dat een serieus stootje kan hebben. Vis jij onder mega ruige omstandigheden en wil je een boot die nóg meer kan hebben? Check dan de Commando Boat Black, die een doek van 0.9mm hebben en de zwaarste omstandigheden kunnen doorstaan.

De Commando Black Boat is geschikt voor de meest barre visomstandigheden!

Door het grote succes met onze lightweight producten is Pro Line natuurlijk weer bezig met het door ontwikkelen van nieuwe producten in de Commando lightweight Range. Zo komen er ook nóg twee nieuwe lightweight wide modellen op de markt! Hou de Pro Line en KWO pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van onze Commando boats.

Naast de bestaande modellen zijn er nog twee gave uitbreidingen van de range op komst!

Nooit meer zonder stroom

Met onze lithium accupacks zit je nooit meer zonder stroom! In totaal hebben we vier verschillende modellen, met om te beginnen de allround variant. Deze battery pack heeft 50 ampère en is geschikt voor alle situaties, zoals de naam eigenlijk al zegt. Met een gewicht van slechts zes (!) kilo is deze accu gemakkelijk te vervoeren en zowel voor de langere als kortere sessie geschikt.

In 85% van alle vissituaties kun je met deze allround variant uit de voeten!

Daarnaast hebben we drie nieuwe lithium packs in de PRO uitvoering, namelijk de 50AH, 80AH en 153AH. Deze drie krachtpatsers zitten verwerkt in een hufterproof case waardoor ze zeker tegen een stootje kunnen.

Voor zowel de korte als lange sessies…
…heeft Pro Line een geschikte variant!

Alle cases zijn voorzien van een accu indicator en diverse aansluitingen om bijvoorbeeld je telefoon, tablet of zelfs laptop op te laden. De 50 ampere variant weegt slechts 4.2 KG en is perfect voor de kortere sessies waarbij je mobiel wil blijven, de 80AH weegt 5.8KG en is geschikt voor de korte tot middellange sessies en de grootste variant, de 153AH, weegt 9.9KG. Deze laatste variant is perfect voor de langere (buitenland)sessies waarbij je het maximale van je accu gaat vragen!

Roeien is verleden tijd

Naast de accupacks en rubberboten hebben we ook twee trolling motors in het assortiment, een 35LB en een 45LB. De elektromotoren zijn speciaal ontwikkeld voor het karpervissen en ideaal te gebruiken met onze boten en accupacks. Bij iedere situatie past een andere elektromotor.

De Pro Line elektromotoren zijn perfect te gebruiken met de boten uit de Lightweight range.

Vis je veelal op grotere meren met een grote rubberboot, dan kom je beter én sneller vooruit met de 45LB. Vis je op kleinere wateren met een kleinere boot, dan kun je prima uit de voeten met de 35LB. Eén ding hebben ze gemeen: roeien is verleden tijd! 😉

De 45LB is alleen verkrijgbaar in een zwarte kleur.
Voorzien van een korte schaft, accu-indicatie en Weedless Propellor.

Onmisbaar voor iedere (boot)visser

Al enige tijd hebben we bij Pro Line de Quick Release System in het assortiment. Dit handige item is speciaal ontworpen om jouw boot met een kleine handeling zo snel mogelijk los te maken. Dit is uiteraard extra belangrijk als je net je targetvis gehaakt hebt er er zo snel mogelijk naartoe moet om deze uit het wier of eventuele obstakels te halen. Een onmisbare accessoire voor iedere (boot)visser!

Ideaal wanneer je snel een vis moet halen met de boot.

Bekijk deze en nog meer producten in onze nieuwe catalogus en bij je lokale Pro Line dealer.

Veel (vaar)plezier aan de waterkant!

Team Pro Line


Bekijk het complete assortiment van Pro Line in de catalogus en houdt hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

3 karperfilms die je gezien moet hebben ⤵️
Pilaar z’n eerste 30kg schubkarper – 86 min. kijkplezier
Maden madness – René Treffers op pad met 25 liter maden
Pilaar & Hofman roadtrippen door Duitsland, Kroatië & Slovenië

Keep learning ⤵️
Minder brasems vangen? Check deze rig tips
Kijk het kanaalvissen af van de Belgische meester Ian Thiels
Super tip: gebruik plastic haakaas op druk bevist water (video)

Bekijk ook