Originals beursdeals: 20% korting op ALLES!

Favoriet Favoriet
Originals beursdeals: 20% korting op ALLES!

Heb je wel zin in flinke korting, maar ben je niet op de beurs in Zwolle? Dan kun je bij de mannen van Originals terecht! Tot en met 5 februari geniet je van maar liefst 20% korting op het hele assortiment. In dit artikel lees je meer over deze speciale aanbieding.


De mannen van Originals vertellen: Dit weekend genieten veel karpervissers van het evenement Carp Zwolle. Lekker bijkletsen met oude bekenden, biertjes drinken aan de bar of nieuwe producten bekijken: het kan er allemaal. Traditiegetrouw organiseert de Nederlandse aasfirma Originals dit weekend haar jaarlijkse kortingsweekend. Zo kunnen zowel de beursgangers als de thuisblijvers maximaal profiteren van maar liefst 20% korting op het hele assortiment!

Profiteer nu!

De Krill Caramel boilies waren het afgelopen jaar razend populair. Bestel ze nu met 20% korting!

Profiteer tot dinsdag 5 februari

Voordelig shoppen in de webshop van Originals betekent tevens dat je niet hoeft te sjouwen met zware dozen vol boilies of ander aas. Originals levert je bestelling namelijk gewoon bij je thuis af, vaak al binnen één tot twee werkdagen en bovendien meestal helemaal gratis. Bestellen met 20% korting doe je vanuit je luie stoel tot en met dinsdag 5 februari in de webshop!

Ook Mike Thille kiest voor het aas van Originals. Zijn eerste vangsten zijn op z’n minst indrukwekkend te noemen!


Meer weten over het aas van Originals? Bekijk dan de website en check ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl