ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Originals boiliedeals: Scoor 20% korting op je aas!

Favoriet Favoriet
Originals boiliedeals: Scoor 20% korting op je aas!

Heb jij je plan de campagne voor het najaar al klaarliggen? Met de speciale boiliedeals van Originals ben je de concurrentie in ieder geval een stap voor! Met deze actie profiteer je namelijk van maar liefst 20% korting op de smaken Scopex, Krill Karamel en Original-B1!

Topvissers als Martin Post en Mike Thille gebruiken de combinatie van de Krill Caramel en de Original-B1 zowel in binnen- als in buitenland met groot succes!

Originals vertelt: Sinds de start maken we een snelle groei door en ook dit najaar gaan we weer knallen. Als geen ander weten we dat het najaar een toptijd is om dikke bakken te vangen en daarom scoor je momenteel maar liefst 20% korting op een boiliedeal in de smaken Scopex, Krill Caramel en Original-B1! Lees snel verder en scoor je najaarsaas van ons oer-Hollandse aasmerk in de webshop.

Iedere boiliedeal bevat 15 kilo boilies die je online scoort met 20% korting!

Krill Caramel en Original-B1

De boiliedeals zijn al jarenlang in trek bij veel karpervissers en dat is niet voor niks. Vooral de smaken Krill Caramel en Original-B1 zijn ontzettend populair. Beide boilies doen het op veel wateren erg goed en ook de combinatie van beide smaken is uiterst succesvol.

Krill Karamel en Original-B1: de ultieme combinatie voor dit najaar!

Bij topvissers als Mike Thille en Martin Post staan beide boilies hoog op het lijstje van favoriete aassoorten. Door het hoge eiwitgehalte zijn dit de perfecte smaken voor het najaar! Iedere boiliedeal bevat 15 kilo boilies in de diameters 20MM. Meer bestellen? Geen probleem, de voorraden zijn enorm dus bestel zoveel deals als je wilt.

De Originals-B1 is een boilie die bestaat uit kruiden, vismelen, vleesextracten en maar liefst 30% eiwit!

Bestel online

Wil jij je boiliedeals snel ontvangen? Bestel ze dan online in de webshop van Originals. Bestelling worden dagelijks verwerkt waardoor een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen is gegarandeerd.

Shop je aas online en de mannen van Originals zorgen ervoor dat je het binnen enkele dagen in huis hebt!

Enjoy en vangse!

Team Originals


Bekijk de site van Originals om aan de slag te gaan met hun aas. Volg ze ook op Instagram en Facebook voor alle andere nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl