Originals lanceert de B1 Range – Nu verkrijgbaar!

Favoriet Favoriet
Originals lanceert de B1 Range – Nu verkrijgbaar!

Het gonsde al lange tijd van de geruchten en vandaag is de dag waarop de Nederlandse aasfirma Originals jullie met trots de nieuwe Orignal-B1 Range presenteert. Afgelopen maanden werd samen met verschillende vissers, aasmakers en een voedingsmiddelentechnoloog aan dit project gewerkt. Lees er in deze update alles over.


Original-B1: vanaf nu verkrijgbaar

Originals aan het woord: Het beste voor vis en visser. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwe Original-B1 Range. De basis van dit aas werd bijna 25 jaar geleden gelegd aan de oevers van het fameuze Kempisch kanaal en Albert kanaal. Met boilies die waren voorzien van speciale ingrediënten in combinatie met langdurige voercampagnes lukte het onze aasmakers om hele karperpopulaties op het aas te krijgen.

Klik hier om te bestellen!

Ongekende vangsten waren het resultaat en met die wetenschap is ons team van ervaringsspecialisten aan de slag gegaan om een no-nonsense aas te maken! Het resultaat is deze Original-B1 boilie die is opgebouwd uit alle essentiële bouwstenen die een karper nodig heeft om langdurig en gretig van een boilie te eten.

De Nederlandse aasfirma Originals preseneert met trots de nieuwe Original-B1 Range.

Een echte food source boilie

De precieze samenstelling en vooral de uiterst nauwkeurige dosering van sommige ingrediënten blijft een goed bewaard geheim maar uiteraard willen we graag een tipje van de sluier oplichten. De gebruikte ingrediënten (meer dan twintig verschillende trouwens) geven de karpers alles wat ze zich kunnen wensen. Van complexe eiwitverbindingen tot extreem snelle energieleveranciers, niets is aan het toeval overgelaten.

Voor de ontwikkeling van deze boilie hebben we zelfs een gediplomeerd voedingsmiddelentechnoloog ingeschakeld. Deze fijnproever, topvisser en kenner met meer dan 30 jaar ervaring wist met enkele kleine subtiele unieke additieven het aas te finetunen waardoor we er in zijn geslaagd om een boilie te maken die naadloos aansluit bij de wensen van een karper!

Bij de ontwikkeling van de nieuwe range is niets aan het toeval overgelaten. Uiteraard zijn ook de populaire liquids opgenomen in de range.

De eerste serieuze test

Toen de eerste testbatch van de band rolde was direct duidelijk dat we iets gaafs hadden neergezet. De week erna werd deze gedachte in de praktijk bevestigd. De eerste keer dat de nieuwe Original-B1 werd ingezet was namelijk tijdens de ‘Undercover in France 2.0’ sessie van Mark & Martin in Frankrijk. Kunnen jullie de beelden van de moddervette vissen nog herinneren? Het was voor ons de bevestiging dat we met de B1 iets unieks in handen hadden. De instant respons van het aas is namelijk geweldig en later zou op een paar harde circuitwateren in de Benelux blijken dat deze echte foodsource boilie langdurig z’n meerwaarde bewees.

Martin: Bij de langdurige ontwikkeling van de Original-B1 Range zijn we verder gegaan dan ooit tevoren en dat heeft geresulteerd in een echte foodsource range waar inmiddels as flink wat serieuze bakken mee zijn gevangen.

MH: Wanneer je deze boilie ruikt en proeft weet je direct dat je iets unieks in handen hebt. Ik mocht dit aas testen en één van mijn eerste vangsten was een mega spiegel van 30 kilo op groot openbaar water in Frankrijk.

Direct bestellen?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit verhaal en wil je een speciaal boilie proberen? Dan is de Original-B1 het perfecte aas. De volledige range bestaat namelijk uit ready made boilies, pellets, hookbaits, diverse liquids en pop-ups. Kortom: voor ieder wat wils.

Klik hier om te bestellen!


Ga voor meer informatie over de nieuwste range van Originals naar de webshop. Uiteraard is de volledige range ook verkrijgbaar bij de karperspeciaalzaak De Tacklebox in Beilen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl