ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Out of Office: 17 dagen in Frankrijk – Mathis Korn

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Na een lange, stressvolle periode op de werkvloer is het tijd om eindelijk vakantie op te nemen. De Duitse Mathis Korn verruilde zijn bureaustoel meteen voor een stretcher, tijd om te vissen dus! Een groot Frans stuwmeer was het decor voor een 17 dagen durende sessie. Lees hier hoe de sessie is verlopen!

Op naar een nieuw bootavontuur!

Mathis aan het woord: In de vroege ochtend arriveer ik aan het water. De schemering is nog niet eens begonnen. Ik ben ’s nachts naar het meer gereden in de hoop de andere vissers voor te zijn. Eenmaal aangekomen aan het water begin ik met het klaarmaken van de boot om het water te verkennen. Met behulp van GPS sla ik interessante plekken eenvoudig op om ze later weer makkelijk terug te kunnen vinden.

Bij aankomst begin ik meteen met het zoeken van stekken.

Ik ben niet de enige visser aan het water. Melvin, die ik toevallig ken via Instagram, is ook bezig met een sessie op dit water. We hadden al contact via Whatsapp, dus ik besluit hem te bellen met de vraag om even langs te komen. Niet veel later zie ik een zwak licht in de verte en zet ik koers naar zijn stek. Aangekomen op de stek bespreken we de afgelopen week van Melvin en vertelt hij mij hoe hij vissen tot 26 kilo wist te vangen. Een mooi vooruitzicht voor mijn sessie! Melvin vertrekt vandaag weer en ik besluit zijn stek over te nemen.

Wat een spullen, en wát een modder!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook