Partikels bestellen doe je bij Visaasonline.nl!

Favoriet Favoriet
Partikels bestellen doe je bij Visaasonline.nl!

Ken jij Visaasonline al? Deze nieuwe webshop staat vol met partikels van hoge kwaliteit, die vers en droog razendsnel naar jouw thuis worden verstuurd! Uiteraard kun je ook voor kant en klare partikels kiezen, zodat je meteen kunt gaan vissen. Hoe handig is dat!


Mega najaarsdeal

Voordat we dieper ingaan op Visaasonline, is de tijgernotendeal die momenteel loopt de moeite waard om te bekijken. Je scoort namelijk maar liefst 30 kilo visklare tijgernoten voor maar €59,99. Dat is omgerekend nog geen €2 per kilo! Ideaal om in te zetten in de najaarsmaanden. Klik op de button hieronder om de deal te bekijken!

Maximaal vissen in het najaar? Bestel dan deze 30 kilo zak met tijgernoten!

Over Visaasonline

El Capitain Mike Thille aan het woord: Al jaren werd er achter de schermen gewerkt aan een online webshop. Een plek waar vissers hun aas op simpele en veilige wijze kunnen bestellen en deze razendsnel en kakelvers thuis kunnen ontvangen. Er werd pas een GO gegeven toen de mobiele versie van de webshop af was, zodat jij als klant nog sneller en makkelijk je producten kan bestellen en afrekenen.

Razendsnel verse partikels in huis? Bestel dan bij Visaasonline!

In de kast

Door een fulltime baan bij de Marechaussee en een fanatiek avonturiers hart werden deze ideeën een poos geleden terug in de kast gezet. In het voorjaar van 2019 raakte dit project in een stroomversnelling en kreeg ik na de geboorte van mijn zoontje wat meer tijd om dit optimaal uit te werken. Inmiddels ligt er een complete partikel range klaar, zowel vers als droog, waar veel vissers hopelijk mooie vangsten mee gaan boeken!

Partikels zijn effectief, veelzijdig en ook nog eens gunstig geprijsd!

De webshop is overzichtelijk ingericht en dankzij de diverse betaalproviders is ook aan onze vrienden in het zuiden gedacht. Amai..! De groene ‘carpy’ kleur geeft stiekem aan dat de site een behoorlijke kaperfundering heeft, maar toch is er bewust gekozen voor een naam die een breder raakvlak heeft. Daarover later meer! Beleving en passie staan centraal en dat hopen we ook uit te stralen met de webshop en in het contact met de klanten.

Beleving en passie staan bij Mike centraal!

Over Mike Thille

Door de jaren heen heeft Mike een hoop ervaringen opgedaan. Samen met de brede viskring om hem heen heeft hij een kleine selectie van producten gemaakt die jullie op geen enkel water zal teleurstellen. Dit zijn vangers die een dikke meerwaarde bieden op je voerstekken. Zowel om ze te onderhouden of op te bouwen!

Mike heeft enorm veel ervaring over het vissen op karper!

Met Mike aan het roer van dit bedrijf kun je gegarandeerd terecht met al jouw vragen. Zonder advies ga je nooit weg bij deze fanatieke Frankrijkganger! Hij deelt graag zijn kennis en ervaring met jou, dus doe hier zeker je voordeel mee!

Voor een gezonde portie advies kun je zeker weten bij Mike aankloppen!

Mike gebruikt naast boilies al jarenlang de partikels die hij nu in de webshop heeft gezet. Neem gerust een kijkje en dan zien we jullie daar! Klik HIER om de webshop te bezoeken.

Tot ziens in de webshop!

Mike Thille – Visaasonline


Meer weten over Visaasonline? Bekijk het volledige assortiment op de website!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl