ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Partikels in de zomer, een slimme zet! – Geert Ooms

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Bij hoge watertemperaturen willen karpers onze boilies nog wel eens links laten liggen. Vaak zijn ze echter nog wél gek te maken met partikels. Zo ervaarde Geert Ooms dit ook, in zijn vorige artikel gaf hij al tips over het voorvoeren in de zomer. Als je dat koppelt met deze update, is succes haast gegarandeerd. Haal er je voordeel uit!


Geert aan het woord: In een vorig artikel had ik het over voorvoeren en de aanpak om een stek op te bouwen in de zomerperiode. Hoewel die aanpak waarschijnlijk het best geschikt is om op korte tijd zoveel mogelijk grote vissen te bereiken, zijn er natuurlijk ook andere opties. Eerlijk gezegd kost een grote partij boilies flink wat geld en bovendien zijn er goedkopere alternatieven die in de zomer minstens zoveel vis opleveren.

Vaak spreek je met partikels ook een heel andere groep vissen aan.

Wat dacht je van een aanpak die bestaat uit het vissen en voeren met alleen maar partikels? Het is alvast een optie die minder pijn doet in de portemonnee dan wanneer je uitsluitend met boilies aan de slag gaat.

Passieve zomerkarpers

Het is mij al een paar keer opgevallen dat ’s zomers, zodra de watertemperaturen ruim boven 25 graden zitten, onze geliefde karpers passiever worden omdat er minder opgeloste zuurstof in het warme water zit. Boilies worden dan vaak vermeden, maar partikels vreten ze nog wel. Hoe dat komt, kan ik niet meteen verklaren, maar het is wel een gegeven waar je voordeel uit kan halen door hierop in te spelen. 

Het heeft voor Geert al bizar mooie bonusvissen opgeleverd.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1