ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Pecky’s Blog – Bizarre sessies op Welligton!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

In zijn vorige blog konden we al lezen dat Darrell Peck goed bezig was op Wellington Country Park. In de update van deze maand check je hoe Pecky nóg een paar stapjes verder gaat en hij een bizarre serie met een aantal gigantische vissen beleeft!


Pecky aan het woord: Deze maand een keer geen lange intro. Ik vermoed namelijk dat de meesten van jullie mijn vorige blog gelezen zullen hebben. Na de lockdown had ik echt mijn tanden gezet in Welly en doorzettingsvermogen speelt daar een grote rol in het succes. Iedere zondag keerde ik dan ook terug voor 48 of 72 uur durende sessies. In de twee weken voorafgaande aan de start van deze blog heb ik gevist bij Hole In The Bush. Hier had ik goede successen en wist ik op alle drie de stekken vissen te haken!

Wellington Country Park, a.k.a “Welly”.

Tussen deze sessie en de volgende belde ik Rob Tough op. Rob had de dinsdag op woensdagnacht gevist en volgens de geruchten was het doordeweeks veel drukker dan in de weekenden. Volgens Rob waren er de laatste zaterdag slechts vier vissers en was er veel vis aan de oppervlakte gespot in The Arm en Bramble Bay. Tijdens de nachten dat ik er niet was, was het erg warm geweest. Nu was het echter een uitgelezen kans… Er kwam een grote weersverandering aan! Het was verbazingwekkend dat Hole In The Bush wederom vrij was. Omdat er veel vis was gespot bij Bramble Bay ging ik er vanuit dat ze hier zouden komen zodra de felle zon zou veranderen in een donkere lucht.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1